Kao i svaka druga, i ova jesen donela je brojne promene na polju mode i trendova koji će vladati tokom sezone. Svim dizajnerima i brendovima je tekuća sezona najbitnija, pa se uvek za nju dugo spremaju i ulože svoj maksimum, da bi na kraju dobili veoma dobre rezultate. Dok su nam se brojni trendovi zaista svideli i već su počeli sa svojim promocijama na ulicama mnogih gradova, kako to uvek biva, ima i onih koji su malo bizarni i sasvim neobični, reklo bi se, neočekivani.

Jedan među njima, najmanje “napadan” jesu predugi rukavi na košuljama i džemperima. Oversized komadi jesu trend koji se nosi već neko vreme i veoma se dobro kombinuju uz različite autfite, ali rukavi koji prelaze preko šake, te je celu zaklanjaju, zaista su trend koji nije samo neobičan, već i dosta nepraktičan.

Neobični jesenji trendovi koje još uvek niste isprobale Neobični jesenji trendovi koje još uvek niste isprobale

Ovome smo se nekada rugali i govorili kako je zaista loše i nedopustivo, ali ova sezona je rešila da unese brojna iznenađenja. Čarape i sandale, čarape i cipele, sve je dopustivo. Moda je postala toliko fleksibilna da u trendove ubraja i ono što je nekada jako i ozbiljno kritikovala, baš kao što je i ovaj postupak.

Neobični jesenji trendovi koje još uvek niste isprobale2 Neobični jesenji trendovi koje još uvek niste isprobale
Comments