Malo je prirodnih “stvarčica” koje su, otprilike, svemoguće, ali kokosovo ulje je definitivno jedno od njih. Jer, nakon ovog teksta ćete se sigurno zapitati – postoji li nešto što kokosovo ulje ne može?! Pa, jedino što ne može jeste da matira, budući da je reč o ulju, je l’, ali za sve ostalo je pravi tajni sastojak i prva pomoć koju uvek treba da imamo pri ruci. Poznate dame, među kojima je i Ema Stoun, “kunu” se u kokosovo ulje, pa zašto se onda i same ne bismo uverile u njegovu moć? Dakle, kako sve možemo da koristimo ovu smesu prelepog mirisa?

Kao sredstvo za skidanje šminke. Čak i najupornija, vodootporna šminka prosto se topi pod kokosovim uljem. O da, čak i maskara! Koristi ga kao i svaki drugi proizvod za skidanje šminke, vatom ili tupferima, i gledaj kako se dešava magija!

Kao osveživač daha. “Mućkaj” ga u ustima oko 20 minuta i doprinećeš tome da tvoj dah bude svežiji, zubi belji, a desni zdravije.

Kao losion za telo. Slobodno ga možeš koristiti na bilo kom delu tela kao savršeno prirodni losion. Tvoja koža će biti hidrirana, meka i sjajna!

losion za telo Neobični načini na koje možeš upotrebiti kokosovo ulje
Comments