Žene u svakom trenutku iz rukava mogu izvući nekoliko trikova za pravljenje savršene frizure, i to nije nikakva novost. Međutim, žene mogu izmisliti i brojne neobične trikove za pravljenje frizure koji vas navedu da se zapitate kako uopšte funkcionišu, a da oni zapravo na kraju “upale”. Stoga danas imate priliku da, ukoliko ih već ne znate, otkrijete neke neobične trikove za pravljenje frizure.

Da biste se oslobodili naelektrisane kose, sve što treba da uradite je da iskoristite fen za kosu. Da vam se kosa ne bi elektrisala, najpre jednom brzinom pređite preko nje od vrha do krajeva, a potom iskoristite četku za feniranje, i drugu brzinu, kako biste umirili i same krajeve kose.

Da bi vaš rep izgledao bujnije, sve što vam je potrebno je trik sa češlljem za kosu. Najpre kosu vežite u rep, a kada to uradite izdvojite gornji i donji sloj kose koja je pokupljena u rep, i pređite češljem s donje strane gornjeg dela kose kako biste je natapirali. Kada to uradite, pustite da kosa pada, malo prstima razbarušite i vaš rep će izgledati mnogo bujnije.

trikovi za pravljenje frizure 2 Neobični trikovi za pravljenje frizure koji zapravo pale
Comments