Torbe su nešto što žene generalno obožavaju, ali kada su ove u pitanju – tek njih ćete voleti. Torbe i torbice najneverovatnijih boja, oblika i veličina. Tako šarene, tako vesele, nesvakidašnje i neobične, ove torbice će razbiti monotoniju sivih dana, upotpuniti svaku odevnu kombinaciju ili jednostavno – poslužiti da privučete pažnju drugih. Teško da će nečiji pogled odoleti ovim neverovatnim torbicama koje od sada možete ponosno poneti.

Torba u obliku usana

Motivi usana su sve popularniji. Dizajneri sve više plasiraju torbice u obliku velikih usana, jarkih boja (uglavnom jarkocrvena) i toliko su neodoljive da je prosto nemoguće da svako ne poželi da vas poljubi. Neki od dizajnera su Lulu Ginis (Lulu Guinness) i Šarlot Olimpija (Charlotte Olympia), ali će vas ovaj luksuz (ako ga možemo tako nazvati, a možemo) koštati nekoliko hiljada dinara. I kad kažem nekoliko ne mislim na dve, tri, pet ili sedam. Mislim na više.

Jarko crvena ta¹nica u obliku usana Neodoljive ručne torbice

Jarkocrvena tašnica u obliku usana

Torba kao sat

Svaki sat pokazuje tačno vreme dva puta dnevno. Pa čak i onaj koji ne radi. Pa čak i onaj koji je pretočen u torbu? Da. Možda ćete privući radoznale poglede, ili pak poglede onih koji nisu sigurni koliko je sati, ali ova tašnica je svakako neodoljiva. Jedna od popularnijih torbi ovakvog dizajna je upravo torba Betsey Johnson. Lančići sa strane daju posebnu notu koja upotpunjuje celu priču i uz njih bez problema možete je poneti u obližnji klub u kome ćete igrati celu noć. I ne brinite, nije važno koliko je sati, važno je da se dobro zabavite.

Betsey Johnson koja je idelni dodatak svakodnevnoj kombinaciji Neodoljive ručne torbice

Torba Betsey Johnson - idealni dodatak svakodnevnoj kombinaciji

Motiv domina

Pomislili ste da se radi o domini? Ne, pogrešili ste. Ovo je jedna od onih torbi koja možda stvara optičku varku, ali sigurno izaziva i veliko oduševljenje u očima posmatrača. Jednostavni oblik, na prvi pogled ništa posebno, ali pogledajte samo koliko je maštovito urađena. Par dodataka na pravom mestu i dobijate fenomenalnu ručnu torbicu za večernji izlazak.

Ruèna torbica Charlotte Olympia trendy boja i jo¹ moderniji izgled Neodoljive ručne torbice

Ručna torbica Charlotte Olympia - trendi boja i još moderniji izgled

Sova na ramenu

Sove, kao i životinjski svet generalno, totalni su hit novog vremena. Kažu: “Bolje vrabac u ruci, nego golub na grani”, a ja kažem: “Najbolje sova na ramenu”. Može li išta slađe izgledati od ove preslatke torbice uz neku casual odevnu varijantu? Ne može, stoga nabavite jednu sovicu, odmah!

Sovica Modcloth je neodoljiv i odlièan detalj Neodoljive ručne torbice

Sovica Modcloth je neodoljiv i odličan detalj

Panda od šljokica

Umesto krzna, panda ovaj put ima šljokice. Šljokice koje su totalno in i svaki detalj čine još lepšim. Ukras koji je neizostavan uz torbicu koju ćete obožavati. Može se naći po dosta pristupačnim cenama, pa shodno tome – požurite u potragu za svojim pandom.

Panda kao motiv crno belo kao must have Neodoljive ručne torbice

Panda kao motiv, crno-belo kao must have

Torbica u obliku srca

Srce je oduvek neizostavni motiv svega i svačega, pa ne izostaje ni kad su torbice u pitanju. Srce kao motiv ljubavi i strasti, ali ovaj put kao izraz ljubavne afere koju imate s modom. Koliko god da koštaju, ko god da ih dizajnira, ove torbice su predivne, efektne i neodoljive. Da li je to torbica Diane von Furstenburg ili ona s rasprodaje – nevažno je. Ovaj put – sve je oprošteno.

Uz ovakvu torbicu ¾urka mo¾e da poène odmah Neodoljive ručne torbice

Uz ovakvu torbicu žurka može da počne odmah

Šareno u strip fazonu

Pop art i stripovi inspirisali su ovaj put i modne dizajnere da skroje nešto u tom fazonu. Možda i najveća inovacija kada su torbe u pitanju. Ovakve torbice plasirao je Filip Lim (Philip Lim), kao deo aksesoara koji sigurno unosi bolje raspoloženje u vaše garderobere.

©areno mladalaèki i u trendu Neodoljive ručne torbice

Šareno, mladalački i u trendu

Crteži na torbama

Čini vam se samo! Nije u pitanju crtež, ali kao da jeste, zar ne? Možda kada govorimo o optičkim varkama, trebalo bi, ipak, da se pozovemo upravo na ovu fenomenalnu torbicu. 3D torba koja će se svakome svideti.

Nadrealno i pravi must have Neodoljive ručne torbice

Nadrealno i pravi must have

Izvor fotografija: allwomenstalk.com


Sanja Bićanin, surovi realista na svoju štetu. Pristalica duboke iskrene ljubavi. Večiti tragač za istinom, uvek bez dlake na jeziku. Hedonista i cinik.

Comments