Došlo je vreme da zasijate punim sjajem i da budete primetni na svakom svom koraku! Dosta je bilo skrivanja iz tamnih tonova i odeće koja vas prekriva, jer došao je jun i sa sobom doneo pravu letnju energiju i atmosferu. Ovog leta u trendu će biti jarke, neonske nijanse, a nosićemo ih kako kroz autfite i aksesoare, tako i kroz makeup lookove i manikire. U svakom slučaju, neonski tonovi mogu biti detalj vašeg stajlinga, a mogu i njime potpuno “zavladati”, a mi vam u nastavku teksta predlažemo na koje sve načine ovog leta možete nositi neonske tonove žute, zelene, narandžaste i roze boje.

Neonski manikir

Manikir je svakako jednostavan i ne preterano skup način da ispratite ovaj neonski trend. Neonski manikir je savršeni beauty detalj, koji će se dobro uklopiti uz zlatni i raznobojni nakit, a osvežiće i vaše letnje autfite. Neonski manikir takođe odlično izgleda uz preplanuli ten (koji svi imamo u planu), a za koju god neonsku nijansu da se odlučite, nećete pogrešiti.

Neonske senke na očima

Neonske senke će privući pažnju na vaše oči, a trebalo bi da nijansu odaberete u odnosu na boju svojih očiju. Zelenookim devojkama stoje narandžasta i pink neonska boja, plavim očima stoje neon-plava i takođe narandžasta, dok smeđim najbolje stoje neon žuta i zelena boja. Ono što je velika prednost neonskih senki je i činjenica da ih možete kombinovati radi dodatnog efekta.

Comments