Triput ura za predstojeći vikend! Ura, ura, ura! Napokon dva slobodna dana kada najpe nećete raditi ništa, a onda ćete sve svoje slobodno vreme moći da posvetite sebi, zabavi, opuštanju, druženju sa prijateljima i svemu ostalom za šta preko nedelje nemate vremena. Nije li to savršeno?

Osim toga što ćete se za vikend više nego obično zabaviti, ali i odmoriti, napokon ćete moći i da se oslobodite dosadnog dress koda koji vas tako umara i ograničava kada su vaš izgled i stil u pitanju. Tako da, ako ste preko nedelje nosile monotone, poslovne kombinacije, vikend je pravo vreme da sve svoje planirane aktivnosti obogatite zanimljivim i upečatljivim kombinacijama u kojima ćete se osećati prijatno i izgledati moderno.

Najpre, prolećne temperature nam omogućavaju da napokon nosimo kratke suknjice, lepršave majice i ostalu laganu garderobu. Efektnu suknju od štrasa ukombinujte sa zanimljivom bluzom, a ceo stajling obogatite upadljivim okruglim naočarima i malom tašnom. Nećete pogrešiti ako obujete jednostavne bele patike, jer se ovaj komad obuće u poslednje vreme nosi bukvalno u svim prilikama i svim kombinacijama.

vikend 2 Nepogrešive kombinacije koje MORATE isprobati ovog vikenda

Teksas košulje su takođe apsolutni trend ove sezone i verujemo da već imate makar jednu u svom ormaru. Bilo koju nijansu teksasa da preferirate u kombinaciji sa romantičnom suknjom na falte dobićete ležernu, trendi kombinaciju za opuštene, neformalne prilike.

vikend 3 Nepogrešive kombinacije koje MORATE isprobati ovog vikenda

Ako ste tokom zime nosile jednostavne crne kombinacije, ovog proleća ih zamenite belim. Ako ste od glave do pete obučene u jednu boju to će vašem izgledu dati posebnu draž i svakako ćete ostaviti utisak moderne, stilizovane dame. Nama se jako dopala ova efektna bela haljina koja savršeno ističe figuru.

vikend 4 Nepogrešive kombinacije koje MORATE isprobati ovog vikenda

Proleće je pravo vreme za – boje! Možda jarke i upadljive nijanse ne možete nositi tokom nedelje na poslu, ali je zato vikend dobra prilika da pokažete svu svoju originalnost i kreativnost kada je moda u pitanju i poigrate se sa svojim stilom. Uz jednostavnu suknju od crnog teksasa obucite duks u boji koja “bode oči” i neka se svi za vama okreću na ulici. Naravno, u pozitivnom smislu!

vikend 6 Nepogrešive kombinacije koje MORATE isprobati ovog vikenda

Sa klasičnom crno belom kombinacijom nikada nećete pogrešiti. Ako želite da izvučete najbolje iz ovakvog “vanvremenskog” spoja, neka vaš izbor budu najjednostavnije farmerke, bela majica, a “pečat” celoj kombinaciji neka da upadljiva kožna jakna. Eto proverene rokerske kombinacije za sve buntovne devojke.

vikend 7 Nepogrešive kombinacije koje MORATE isprobati ovog vikenda
Comments