Kolekcija našeg poznatog kreatora i stiliste Igora Todorovića pod nazivom „Neprocenjivo iskustvo kolekcije visoke mode Igora Todorovića“ i pod pokroviteljstvom  kompanije MasterCard, održana je u Beogradu u okviru 36. po redu manifestacija Perwoll Fashion Week.

Igor Todorovic 1 Neprocenjivo iskustvo kolekcije visoke mode Igora Todorovića

Revija salonskog tipa, u skladu sa tradicijom najpoznatijih ateljea visoke mode, održana je u hotelu Metropol, a u publici su se našle VIP zvanice iz sveta mode, javnog života, biznisa i politike.  „Neprocenjivo iskustvo kolekcije visoke mode Igora Todorovića“ je kolekcija koja je inspirisana glamurom francuske mode 50-ih godina prošlog veka. Prikazni modeli su izrađeni od najprestižnijih tkanina, krzna i rukom dorađjivanih detalja u perlama, vezu i čipki. Kolekcija svojom estetikom sledi prepoznatljivi modni potpis Ateljea Igor Todorović, a luksuzni komadi iz ove kolekcije su namenjeni damama koje uživaju u sofisticiranim modelima koji na najbolji način ističu ženstvenost.

Igor Todorovic 2 Neprocenjivo iskustvo kolekcije visoke mode Igora Todorovića

Nakon same revije, Igor Todorović je izjavio: „Jedinstveni spoj kompanije MasterCard i kolekcije visoke mode Ateljea Igor Todorović, koju smo upravo prikazali pred velikim brojem ljubitelja mode večeras, učinio je da svi prisutni osete i prepoznaju
neprocenjivo iskustvo onoga što moda može da emituje u oku posmatrača i emotivnom osećaju. Bilo je zaista neprocenjivo iskustvo biti deo tog spoja, zahvaljujući kome smo uživali u dahu glamura.“

Igor Todorovic 3 Neprocenjivo iskustvo kolekcije visoke mode Igora Todorovića

Najnoviju kolekciju Igora Todorovića koja je večeras imala premijeru u Beogradu publika u Abu Dabiju imaće priliku da vidi krajem novembra, a u martu naredne godine kolekcija će biti predstavljena u Parizu.

Igor Todorovic 4 Neprocenjivo iskustvo kolekcije visoke mode Igora Todorovića

Kompanija MasterCard (NYSE: MA), je tehnološka kompanija koja posluje u okviru svetske platne industrije. Predstavljamo najbržu platnu mrežu na svetu koja povezuje vlasnike kartica, finansijske institucije, prodavce, javne uprave i poslovne subjekate u preko 210 zemalja i teritorija. Proizvodi i rešenja koja nudi kompanija MasterCard čine svakodnevne trgovačke aktivnosti – kao što su kupovina, putovanje, poslovanje i upravljanje finansijama – jednostavnijim, bezbednijim i efikasnijim za sve. Pratite nas putem Tvitera @MasterCardNews, ili nam se priključite u razgovoru na našem blogu Cashless Pioneers Blog i prijavite se za najnovije vesti na Engagement Bureau.

Comments