Postoji više razloga zašto volimo Nestlé After Eight, poslasticu napravljenu od bogate tamne čokolade i mente. Ona je istovremeno slatka i osvežavajuća, ali i prefinjena i nežna, te nas doslovno mami svojim neodoljivim ukusima!

I dok fenomenalan spoj mente i čokolade predstavlja iskonski klasik, dobro je znati da nam stiže pravo pojačanje – još pet After Eight ukusa, koji su se ponovo vratili na tržište! Pomorandža, jagoda, džin-tonik, extra dark (kakao 75%) i trešnja, u kombinaciji sa mentom i čokoladom stvaraju nezaboravno iskustvo!

Bogata tamna cokolada i menta darujemo preukusne Nestle After Eight poslastice 2 Bogata tamna čokolada i menta   darujemo preukusne Nestlé After Eight poslastice!

Nestlé After Eight – simbol bezvremenske elegancije

Određeni momenti se teško mogu opisati rečima, ali ostaju duboko urezani u sećanja. Upravo to nam je prva asocijacija na Nestlé After Eight – simbol bezvremenske elegancije i prefinjenosti, te nas kao takav vraća u detinjstvo i podseća na nezaboravne trenutke!

Jedinstvena Nestlé After Eight poslastica prvi put je lansirana 1962. godine i odmah je na tržištu prepoznata kao kvalitetan desert. Kao klasik koji je izdržao test vremena, i danas pleni prepoznatljivim ukusom i aromom. Za naziv After Eight zaslužan je britanski običaj prema kome se porodica okupljala i posle zajedničke večere uživala u autentičnom slatkišu napravljenom od čokolade i peperminta. 

Nestlé After Eight uvek predstavlja idealan izbor kad želimo da se opustimo, podelimo najlepše trenutke sa najmilijima ili da obradujemo dragu osobu. Zato, ovom prilikom, organizovali smo GIVEAWAY u kojem možete da dobijete 6 fantastičnih Nestle After Eight poslastica! U nastavku pronađite Instagram post u kojem se nalaze svi detalji prijave:

Comments