Čujte i počujte! Daje se na znanje!

U vreme kada su pozorišta zatvorena – a i dalje se preporučuje socijalno distanciranje, Rakuten Viber i Pozorištance Puž donose pozorište u vaš dom, odnosno na vaš mobilni telefon, tablet ili desktop – na oduševljenje roditelja i dece! Pitate se kako? Pozorištance Puž i Viber su našli način da ispričaju čuvenu Ezopovu basnu “Cvrčak i mrav” služeći se GIFovima, emotikonima, slikama,kratkim video klipovima, audio porukama i uz malo starog dobrog teksta. Cvrčak i mrav će stati na virtuelnu pozornicu 25. juna 2020. u 18h i pružiti vam jedinstveno iskustvo – deca će po prvi put moći da dožive predstavu u virtuelnom svetu, preko Vibera.

Cvrcak i mrav setaju ZAVESA 612x612 1 Nešto novo! Prva ikada predstava na Viber u!

Predstava će se odigrati gde god da ste vi, bitno je samo da imate internet vezu za svoj uređaj i na njemu instaliran Viber. Kao i za svaku drugu pozoršnu predstavu, i za našu biste trebali da imate kartu , ali ta karta je potpuno drugačija od svih ostalih. Ona je virtuelna i svako može da je nabavi, a uz to je i besplatna. Dovoljno je da besplatno preuzmete paket Viber stiker Pozorišta Puž “Čet Teatar Puž” SA OVOG LINKA i automatski ćete postati član Viber Zajednice Pozorišta Puž, što će vam omogućiti da ispratite priču o cvrčku i mravu.

PUZ narator sa logoom e1592597689807 Nešto novo! Prva ikada predstava na Viber u!

Pobrinuli smo se i da slučajno ne propustite predstavu, tako da će vam Viber poslati podsetnik o tome kada će se predstava odigrati na Čet Teatru.
I to je sve. Jednostavno je, zabavno i besplatno. Vidimo se na Viberu!

IS 01 e1592597739735 Nešto novo! Prva ikada predstava na Viber u!
Comments