Obožavate da se šminkate? Obožavate karmine? Onda imamo sjajni predlog za vas! Šta kažete na to da svoje “klasične” i već toliko puta nošene boje karmina zamenite novim, originalnim i sasvim neočekivanim bojama koje će vas, verujemo, oduševiti na prvi pogled! Ali naravno, samo pod uslovom da volite da eksperimentišete sa svojim stilom i isprobavate razne nove, pomalo čak i “otkačene” stvari. Jer, ove boje karmina su baš takve – vesele, drugačije, i definitivno “otkačene”. Koju birate?

Ljubičasta

Ova boja karmina se polako, ali sigurno “uvlači” u naše nesesere i mnoge devojke su već isprobale da ljubičastu boju ponesu i na svojim usnama. Uz svedeniju šminku na očima, ovaj zanimljivi makeup “detalj” sasvim sigurno će učiniti da izgledate originalno, ali i neodoljivo.

Plava

Plava boja karmina je, čini se, nova crvena! Definitivno je sve popularnija nijansa ruža za usne, a naročito će vam dobro stajati ukoliko imate tamniju boju kose i “klasični” smokey eyes u crnim nijansama. Izgleda “opasno”, zar ne?

Zelena

Za originalni i nesvakidašnji look, definitivno morate isprobati zeleni karmin! Možda vam je prva asocijacija na takvu nijansu karmina ona neon-zelena boja markera ili trava-zelena, ali zapravo mislimo na lepu, tamnu nijansu koja će savršeno istaći vaše svetle oči. Naglašene obrve i deblja linija ajlajnera je sve što vam je od propratnog “materijala” potrebno i vaš efektni makeup je spreman.

Comments