Hladne i kišne dane koji su pred nama uglavnom ćemo provoditi kod kuće, ali izgleda nam kao da smo već pogledali apsolutno sve što nudi Netflix i ne znamo šta sledeće da radimo. Verujete u horoskop i smatrate da vaše planete mnogo govore o vama? Onda se poslužite ovim vodičem i izaberite svoju novu omiljenu seriju prema svom horoskopskom znaku!

Ovan – Queen of the South

Ovnovi su avanturistički nastrojeni i potrebna im je serija u kojoj se radnja brzo odvija, a ova intrigantna drama o ženi koja nakon dečkove smrti preuzima vođstvo nad jednom od najvećih mafija u zemlji je pravi izbor za njih. Upozoravamo vas da ćete možda želeti da otkažete sve druge planove jer će vas ova serija prikovati za stolicu.

Bik – The Chef Show

Bikovi su ljubitelji hedonizma, luksuza i najfinijih stvari u životu, zato za njih nema bolje emisije od ovog dinamičnog kulinarskog showa. Scenarista, režiser i kulinarski entuzijasta Jon Favreau, udružio se sa poznatim američkim kuvarom Roy Choi i krenuo u istraživanje kulinarskih tajni svetski poznatih kuvara i poznatih ličnosti.

Blizanac – Schitt’s Creek

Vispreni sa odličnim smislom za humor, Blizanci će uživati u gledanju ove višestruko nagrađivane komedije, koja prati život veoma bogate porodice koja preko noći ostaje bez svega i biva primorana da se preseli u pravu nedođiju pod imenom Schitt’s Creek.

Rak – The Crown

Intuitivne, romantične i uglavnom veoma tajnovite Rakove će zaintrigirati ova drama koja prati život britanske kraljevske porodice od samih početaka, sve do najnovijih događaja. Za Rakove naročito preporučujemo četvrtu sezonu koja se fokusira na princezu Lady Dianu i njen dolazak na kraljevski dvor.

Lav – Dirty John: The Betty Broderick Story

Lavovi su hrabri, odvažni i po prirodi veoma dramatični i definitivno će obožavati ovu dramu, koja je u stvari nastala inspirisana podkastom pod imenom Dirty John. Zasnovana na istinitoj priči, serija prati život dame iz visokog društva, Betty Broderick, koja u procesu razvoda od svog nevernog muža postaje – ubica.

Comments