Nije potrebno obrazlagati zašto su Viktorijini anđeli najlepše žene na svetu! To smo mogli da utvrdimo mnogo puta do sada, a ukoliko uopšte postoje oni koji su sumnjali u ovu tvrdnju, sigurni smo da će nakon ovih fotografija shvatiti da su pogrešili.

Naime, Viktorijini anđeli Lili Oldridž, Kendis Svonpoel i Adrijana Lima predstavljene su kao neke od lepotica čiji su se nagi portreti našli u novoj knjizi portreta fotografa Rasela Džejmsa, koja nosi naziv “Angels”.

Osim ovog tria, na crno-belim fotografijama su se našle još i Karli Klos, Daucen Kros, Alesandra Ambrosio, ali i Kendal Džener, čiji smo potret već mogli da vidimo.

Pogledajte kako Viktorijini anđeli Karli Klos, Adrijana Lima i Daucen Kros izgledaju na fenomenalnim fotografijama Rasela Džejmsa.

neverovatni portreti viktorijinih andjela 1 Neverovatni portreti Viktorijinih anđela neverovatni portreti viktorijinih andjela 2 Neverovatni portreti Viktorijinih anđela neverovatni portreti viktorijinih andjela 3 Neverovatni portreti Viktorijinih anđela

Jasna Đorđević

Comments