LP Elektro – Teleportation

Prvi singl kojim LP Elektro najavljuje novo izdanje nosi naziv Teleportation i u pitanju je pesma koja je nastala u sklopu projekta Quantum Music i inspirisana je kvantnom fizikom. Kako LP Elektro objašnjava, bavi se čovekovom težnjom da savlada kosmičke fenomene, a samim tim ih ujedno i razume. Spot za ovu numeru još jedan je rezultat saradnje sa rediteljem Lazarom Bodrožom, sa kojim Sonja i Andreja uspešno rade na oba svoja projekta.

Armin Van Buuren – Unlove You (Feat. Ne-Yo)

Jedan novi elektronski komercijalni hit dobijamo zahvaljujući saradnji Armin Van Burrena i rnb pevača Ne-Yo. Singl Unlove You je predstojeći radijski hit koji ćemo slušati na sve strane, a muzika je takva da ćeš prosto morati da počneš da đuskaš.

BONUS – MUSIC VIDEO:

Sabrina Claudio – Rumors (Feat. ZAYN)

Pevačica Sabrina Claudio je ekranizovala svoj duet sa ZAYNOM za singl Rumors. Jednostavan spot je pun pogodak za ovaj fantastičan singl koji je ultimativni hit i jedno od lepših muzičkih izdanja ove godine.

Bebe Rexha – You Can’t Stop The Girl

Bebe Rexha je ekranizovala svoj singl za naslovnu numeru filma Maleficent: Mistress of Evil. Pesma You Can’t Stop The Girl ima snažnu motivacionu poruku, stoga je spot isto tako i orijentisan. Interesantno i fantastično provučeni motivi ovog filma kroz muzički video.

Camila Cabello – Cry For Me / Easy (Saturday Night Live)

Camila Cabello je prethodnog vikenda po prvi put nastupala u popularnom šou Saturday Night Live, a premijerno je izvela uživo svoje nove singlove Cry For Me Easy. Dok je za pesmu Cry For Me iskoristila Madonnu kao inspiraciju i njen opšte poznat nastup na MTV VMA dodeli nagrada kada je izvela pesmu Vogue 1990. godine, dok je za Easy singl se odlučila da sve bude daleko svedenije i što je više moguće jednostavno. Bravo za Camilu!

Cher Lloyd – M.I.A.

Pevačica Cher Lloyd je ekranizovala svoj povratnički singl M.I.A u vidu dobro poznatog stila spotova kada je u pitanju ova pevačica. Veoma zanimljiva koreografija čini ovaj spot da izgleda jako cool.

Missy Elliott – DripDemeanor (Feat. Sum1)

Missy Elliott se ove godine vratila na svetsku muzičku scenu sa EP izdanjem ICONOLOGY, a najnoviji singl koji je ekranizovala je za numeru DripDemeanor koji je urađen u saradnji sa sa Sum1. Lepo je čak i posle toliko godina dok je trajala njena muzička pauza da se podsetimo zašto je Missy jedna od najvećih zvezda u industriji koja se trudi uvek malo više nego ostali kada je u pitanju ekranizovanje singla. Samim tim opravdava i svoju MTV Video Vanguard nagradu koju je dobila ove godine.

YUNA – Castaway (Feat. Tyler, The Creator)

Pevačica YUNA je uradila spot za svoj novi singl Castaway. Ova numera je urađena u saradnji sa reperom Tyler, The Creator, iako ova traka ima dreamy vibes koji su savršeni za jesenje vreme. Još jednostavan i sveden spot koji je mnogo cool.


izvor naslovne fotografije: instagram.com/katyperry

Jovan Žihlavski

 

Comments