Hot topics

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

Sunčane destinacije koje moraš da posetiš u 2020.

Gejtkiping – čuvanje položaja moću u partnerskim odnosima

Austin Mahone – Dancing With Nobody

Svako ko je fan Shawn Mendesa će se oduševiti i sa Austin Mahoneom. Njegov novi singl Dancing With Nobody je klasična pop pesmica za jednog pop pevača u usponu. Pevljivo, interesantno i ima dobar beat.

Marshmello & Kane Brown – One Thing Right

DJ i producent Marshmello nastavlja da eksperimentiše sa zvukom pa je skrenuo potpuno sa elektronske scene, a proizvod je saradnja sa Kane Brownom na traci One Thing Right. 

 

BONUS – MUSIC VIDEOS:

Taylor Swift – You Need To Calm Down

Nova LGBTQ himna nam dolazi baš od Taylor Swift, a njen spot za pesmu You Need To Calm Down je blago rečeno star studded. U spotu se pojavljuju zvezde kao što su Ciara, Ellen DeGeneres, Ryan Reynolds, Bobby Berk, Billy Porter, Jesse Tyler Ferguson, Justin Mikita, Adam Lambert, Todrick Hall, Hayley Kiyoko, Adam Rippon, Chester Lockhart, Dexter Mayfield, Hannah Hart, Antoni Porowski, Jonathan Van Ness and Tan France. Ne zaboravimo da se u spotu pojavljuje i RuPaul, kao i njegove drag queens koje su obučene u druge poznate face, pa imamo – Tatianna kao Ariana Grande, Trinity Taylor kao Lady Gaga, Delta Work kao Adele, Trinity K. Bonet kao Cardi B, Jade Jolie kao Swift lično, Riley Knoxx kao Beyoncé, Adore Delano kao Katy Perry i A’keria C. Davenport kao Nicki Minaj. Ali, najveće iznenađenje spota je pojavljivanje Katy Perry, sa kojom je Taylor napokon završila svaku svađu, a njihovo pomirenje je ozvaničeno u ovom videu gde je Taylor obučena u pomfrit, dok je Katy u spotu kao hamburger, što je i jedan poseban omaž njenom ovogodišnjem outfitu sa Met gale.

Madonna – I Rise

U sardanji sa prestižnim magazinom TIME, Madonna je napravila video za pesmu I Rise koji predstavlja borbu za ljudska prava širom sveta. Spot se sastoji iz video snimaka i slika širom USA, uglavnom sa protesta, govora i borbe, koja svakodnevno traje. Još jednom, kraljica pop muzike pruža podršku za jednakost među svima.

Robyn – Ever Again

Nakon što je prošle godine objavila album Honey koji je dočekan sa osmehom od strane muzičkih kritičara, kao i fanova, pevačica Robyn nagrađuje svoje fanove još jednim singlom i spotom, ovog puta za pesmu Ever Again, pa pogledaj šta je to kul nam ona spremila.

P!NK – 90 Days (Feat. Wrabel)

Pevačica P!NK se odlučila da njen najnoviji singl bude prelepa balada 90 Days, koja je duet sa Wrabelom. Ova emotivna traka važi za jednu od najlepših balada objavljenih ove godine, a spot je prilično sveden, jednostavan, ali u svakom slučaju efektan.

Tiësto, Jonas Blue, Rita Ora – Ritual

Još jedan od hitova leta je ekranizovan. Saradnja između Tiësta, Jonas Blue i Rite Ore na traci Ritual je jedan jednostavan i mnogo efektan spot koji će vam se sigurno svideti. Gomila teksasa, interesantna koreografija i odlična rasveta čine ovaj spot jedinstvenim i efektnim.


izvor naslovne fotografije: instagram.com/nickiminaj

Jovan Žihlavski

Editors choice