U muzičkoj industriji postoji taj momenat da svakog petka neki artist izbacuje novu muziku, a mi svi generalno smo uvek željni da čujemo neku novu jako kul stvar.

Ukoliko nisi sigurna šta od muzike da slušaš i sve što imaš na svojoj plejlisti trenutno te mnogo smara, onda si na pravom mestu.

Donosimo ti nekoliko novih pesama koje će se možda naći na tvojoj plejlisti već danas.

P!NK – Can We Pretend (Feat. Cash Cash)

Pop senzacija P!nk se sprema za izdavanje novog albuma Hurts 2B Human koji će biti objavljen 26. aprila, a do tada jedan od promo singlova je saradnja sa bendom Cash Cash pod nazivom Can we Pretend. Ovo je ujedno i verovatno prva pop pesma ove godine koja će se naći u konkurenciji za pesmu leta 2019. godine.

Avicii – SOS (Feat. Aloe Blacc)

Nakon što je ovaj DJ tragično preminuo prošle godine, pesma SOS koja je saradnja sa Aloe Blaccom je prvi singl koji najavljuje posthumani album Tim. Album će biti objavljen 6. juna. Avicii je već sarađivao sa Aloeom na planetarno popularnom hitu Wake Me Up, a kako zvuči njihova nova saradnja poslušajte na linku ispod.

Ellie Goulding – Sixteen

Nova pesma ove britanske zvezde je posvećena tim divnim i bezbrižnim tinejdž godinama. Produkcija za koju je zaslužan Ian Kirkpatrick, uz tekst koji je pisala Ellie sa Raye je dobitna kombinacija za jedan teen pop bubbly pesmicu koju ćeš sigurno mnogo voleti.

Chris Brown – Back to Love

Novi singl ove R’n’B zvezde nosi naziv Back To Love. Kao po običaju, i ovaj video i pesma vuku dosta vajb kralja popa Michael Jacksona, ali je pesma svakako nešto što ćete slušati na svojoj plejlisti.

Comments