MARINA – Love + Fear (Album)

Pevačica MARINA koja je nedavno ostavila samo svoje ime u svom umetničkom nazivu, do sada je bila poznata kao Marina and the Diamonds je objavila svoj četvrti studijski album koji se sastoji iz dva dela. Prvi deo nosi naziv LOVE, dok drugi deo nosi naziv FEAR. Ovaj album je nešto što ćeš sigurno slušati u toku leda dok piješ ledeni čaj na terasi.

Marshmello, Tyga, Chris Brown – Light it Up

Poznati DJ Marshmello je odlučio da ovaj put svoj poznati house zvuk ostavi sa strane, pa je na saradnji sa Chris Brownom Tygom se bacio malo u hip-hop zvuk. Traka Light it Up predstavlja jednu od mogućih hitova leta koja će se sigurno vrteti na svim R’n’B žurkama.

Zara Larsson – WOW

Nada švedske pop scene uspeva da ređa hit za hitom. Zara Larsson je ovaj put udružila snage sa Marshmellom koji je producirao traku Wow i još jednom dokazala da Švedska zaista jeste mesto gde se stvara najbolja pop muzika.

UglyDolls – Music from the Original Motion Picture Soundtrack (Album)

Crtani film UglyDolls mnogi fanovi animiranih filmova željno isčekuju, ali je soundtrack ovog filma creme de la creme zapravo. Na njemu se nalaze pesme zvezda kao što su Kelly Clarkson, Nick Jonas, Anitta, Bebe Rexha, Janelle Monae i mnogi drugi. Obavezno preslušaj ovaj fun soundtrack.

Beyonce – Sorry (Demo)

Nakon tri godine, Beyonce je napokon na streaming servisima Spotify Apple pustila svoj album LEMONADE. Kao bonus track dodala demo verziju njenog singla Sorry. Ako si fan celog LEMONADE tripa, ovo će biti nešto što će ti se sigurno svideti.

The Chainsmokers – Do You Mean (Feat. Ty Dolla $ign & bülow)

Duo The Chainsmokers koji je okaraktersian kao one hit wonder se očajnički trudi da se vrati na vrhove top lista, a njihova najnovija stvar nosi naziv Do you mean i kao gosti na traci se nalaze Ty Dolla $ign bülow. Da li će ovo biti njihov novi hit? Proceni sama. Svakako je kul stvar za preslušati.

——————–

Naslovna fotografija: instagram.com/taylorswift

Jovan Žihlavski

Comments