Ove godine, kao i svake, Njujorčanke su u novu godinu ušle sa stilom.  Krenule su u borbu protiv zime naoružane elegantnim kaputima,  kožnim jaknama i visokim potpeticama. Pogledajte kako uspevaju da izgledaju moderno i elegantno i na niskim temperaturama i unesite malo njujorškog duha u svoj stil.

133 New York Street Style: Sa stilom i u novoj godini

Ležerna crno-siva kombinacija začinjena providnom košuljom zagolicaće svačiju maštu. Obavezno nosite i tašnu upečatljive boje, kako biste uneli malo života u ovakvu odevnu kombinaciju.

224 New York Street Style: Sa stilom i u novoj godini

Ugg čizme su i ove sezone ostale in. Ipak, važno je da ih dobro ukombinujete, inače izgledaju kao dosadne papuče koje nosite po kući. Uz njih nosite upečatljivu kožnu jaknu ili jaknu sa krznom.

324 New York Street Style: Sa stilom i u novoj godini

Ove zime braon boja dominira na ulicama Njujorka. Visoke čizme na štiklu i duži kaput predstavljaju savršenu kobinaciju, izgledaćete elegantno čak i na niskim temperaturama.

422 New York Street Style: Sa stilom i u novoj godini

Rokerski stil je uvek u trendu i izgleda moderno. Ovakav stil nije teško izgraditi i može se prilagoditi svim prilikama. Obavezni odevni predmeti su dobre crne štikle, kožna jakna i maxi crna torba, a ostalo je po vašem izboru.

519 New York Street Style: Sa stilom i u novoj godini

Dugačak crni kaput pristaje svakoj vrsti građe, vizuelno izdužuje liniju i u njemu vam nikada nije hladno.

614 New York Street Style: Sa stilom i u novoj godini

Uz jednostavne dnevne kombinacije uvek nosite nešto što će od nje da odudara, kao na primer retro cipele.

711 New York Street Style: Sa stilom i u novoj godini

Ukoliko imate kaput koji je dovoljno upadljiv sam po sebi, kao što je ovaj bež Burberry kaput sa crnim kožnim rukavima, nema potrebe da se pretrpavate upadljivim aksesoarima, jer ćete i ovako biti ispraćeni pogledima prolaznika.

87 New York Street Style: Sa stilom i u novoj godini

Unesite duh proleća u svoj stil svetlim bojama.

Izvor: fashion.elle.com


M. Z.

Comments