U prodavnice tvog omiljenog brenda NEW YORKER stigla je kolekcija NEW YORKER Athletics i to taman na početku nove sezone kada je pravo vreme da se fizički više aktiviraš i doteraš liniju za leto. Nove stvari iz ove kolekcije ponela je Katarina Veljković, pobednica Wannabe Blogger Reality Show-a.

Prvi predlog koji vam predstavljamo danas je inspirisan udobnošću i sivom bojom. Ipak, favorit na ovom stajlingu za treniranje je svakako crni top. Siva trenerka za vežbanje je svakako must have u svakom garderoberu.

New Yorker fashion predlog Like a Blondie Wannabe magazine 1 NEW YORKER Athletics modni predlog: Vreme je za trening! New Yorker fashion predlog Like a Blondie Wannabe magazine 2 NEW YORKER Athletics modni predlog: Vreme je za trening! New Yorker fashion predlog Like a Blondie Wannabe magazine 3 NEW YORKER Athletics modni predlog: Vreme je za trening! New Yorker fashion predlog Like a Blondie Wannabe magazine 4 NEW YORKER Athletics modni predlog: Vreme je za trening! New Yorker fashion predlog Like a Blondie Wannabe magazine 5 NEW YORKER Athletics modni predlog: Vreme je za trening!
Comments