Beogradski hram patika, Tike shop, proslavio je svoj prvi rođendan velikom žurkom u društvu mnogobrojnih poznatih ličnosti, sportista, novinara i ljubitelja najaktuelnijih modela patika svetskih brendova. Party je bio u Tike stilu – originalan.  Rođendanska žurka počela je u podne, repertoarom čuvenog Timbe-a iz grupe Bad Copy, da bi miksetu kasnije preuzeli talentovani DJ Laki i DJ Rokam. U večernjim satima, za odličnu atmosferu pobrinuli su se momci iz rep grupe THCF, BeGe Fank u tandemu sa DJ BKO sa svojim jedinstvenim stilom zvuka, kao i Marko Luis i poznati beatboxer Sick Prime.

Glumac Nikola Glisic Nezaboravan prvi rođendan Tike Shop a Glumica Bojana Ordinacev 1 Nezaboravan prvi rođendan Tike Shop a

 

Žurka je dostigla vrhunac kada je Freestyle Streetballer Triki uzeo loptu i odlučio da pred svima postavi novu disciplinu i uđe u Ginisovu knjigu rekorda u vrtenju lopte na nozi u joga pozi.  Tike se potrudio da povodom svog rođendana obraduje i naše najmlađe sugrađane. Na humanitarnoj aukciji ponuđen je specijalno dizajniran model Nike Cortez patika, koje su potpisali neki od najpoznatijih domaćih sportista – atletičarka Ivana Španović, fudbaleri i reprezentativci Aleksandar Kolarov i Dušan Tadić, srpska reprezentativka u tekvondou Milica Mandić, košarkaš Partizana Novica Veličković i drugi.

Sva prikupljena sredstva sa aukcije biće donirana centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine Zvečanska.

Humanitarna aukcija Nezaboravan prvi rođendan Tike Shop a
Comments