Jer zaista sve ono što je Cher nosila tokom svoje duge karijere je na toliko mnogo nivoa nezaboravno da su izvesni lookovi  postali pravi referentni oslonci, uporišta pop kulture. Sećate se dvodelnog kostima koji je uparila sa pernatom krunom? Mackiejev dizajn takođe. A kada su fashion in action i kostimi u pitanju, niko to nije radio i ne radi bolje i pompeznije od Cher. Kostimi vredni muzejskih legata s razlogom i jesu izloženi u ponekim od Las Vegasa do Tokija.

Ekstravaganca, glamur, senzacija su sinonimi za sve ono što pamtimo kada nam Cher padne na pamet, i ovo su naši omiljeni komadi Mackie-Cher saradnje. Jer, to što ne možemo do vetrovitog grada da vidimo novine uživo nije izgovor da se ne podsetimo svega onoga što već znamo kroz Cher mood board, zar ne? Da, i mi tako mislimo.

Da se razumemo Beyoncé je samo napravila pesmu o tome ali svi znamo da je Cher izmislila umetnost zadovoljstva seobom. Nećemo se raspravljati o tome zaista- Strong enough, enough said, a ovaj kostim je ultimativni dokaz sigurnosti, smelosti i samodovoljnosti.

Outfit u kom možemo da zamislim Cher da izgovara: “Mom, I am a rich man.”

Comments