Čari prirode i odlični mlečni proizvodi dali su kao rezultat kvalitetno provedeno vreme na jednoj od najlepših planina u Srbiji. Kompanija Imlek za predstavnike različitih medija priredila je  nezaboravan wellness vikend na Kopaoniku, a sve u cilju promovisanja novih proteinskih proizvoda poznatog brenda Balans plus. Adrenalinske aktivnosti koje pruža jedna od naših najposećenijih planina pružile su odličan provod svima koji su bili deo ovog putovanja, a energiju da sve prođe vrlo lako omogućili su Balans Plus Protein proizvodi, jogurt, čoko šejk i kiselo mleko, sa povećanim sadržajem proteina u odnosu na sve ono što smo do sada imali priliku da probamo.

Balans Plus Protein Vikend2 Nezaboravno izbalansiran vikend na Kopaoniku

O samim Balans Plus Protein proizvodima, ali mnogo više o proteinima i njihovom značaju za organizam, svi prisutni su imali priliku da čuju i nauče na predavanjima koja su održana u novom kongresnom centru hotela “Grand“, koja je održao Ivan Zorić, tehnolog kompanije Imlek. Proteini su osnovna gradivna komponenta svih ćelija u telu, a posebno mišića. Njihova uloga je da obnavljaju i grade mišiće, a ujedno su i izvor energije pri velikim naporima, zbog čega su od esencijalnog značaja za sportiste i rekreativce. Sve ovo je moglo da se čuje na predavanjima, da se svi prisutni podsete toga, te da shvate i sam značaj novih Balans Plus proizvoda. Pored toga, hrabrost i svoj avanturistički duh svako od prisutnih je imao mogućnost da iskaže na adrenalinskim aktivnostima koje Kopaonik nudi, poput panoramske vožnje žičarom, vožnje zip line-om, boba na šinama i mountain cart-a, tako da zabave i zdravlja nikako nije falilo kada se sve ovo sklopi u jedno.

Balans Plus Protein Vikend3 Nezaboravno izbalansiran vikend na Kopaoniku Ivan Zoric tehnolog Imlek Nezaboravno izbalansiran vikend na Kopaoniku

Svakako je trebalo odmarati u pauzama jednog aktivnog wellness vikenda, što je hotel “Grand” omogućio na najbolji način, pa su svi opuštanje i potpunu relaksaciju potražili u okviru zatvorenog i otvorenog bazena, uz savršene saune i slane sobe. Balans je postignut u druženju, kombinovanju aktivnosti, što ovaj vikend definitivno čini nezaboravnim.

Uz nove Balans Plus Protein mlečne proizvode, svaki sportista i rekreativac, ali i svako ko troši snagu na mnoštvo obaveza u toku dana, moći će da ima svoju pojačanu dnevnu dozu proteina, koja će im obezbediti neophodnu energiju i regenerisati mišićna tkiva nakon različitih sportskih aktivnosti. U paleti Balans Plus Protein proizvoda nalaze se jogurt, čoko šejk i kiselo mleko, a zbog velikog interesovanja čitav portfolio obogaćen proteinima biće proširen,” istakao je Jovan Bugarčić, menadžer kategorije kiselomlečnih proizvoda kompanije Imlek.

Jovan Bugarcic Imlek Nezaboravno izbalansiran vikend na Kopaoniku
Comments