Iako se na listi najstilizovanijih žena na svetu nalaze i poznate Francuskinje i poznate Italijanke, Evropljanke koje su nam svojim odevanjem mnogo puta do sada pokazale da su neprikosnovene kraljice stila upravo su – Britanke! Njihovo odevanje sinonim je za eleganciju i damski izgled, mada je sa dolaskom novih generacija britanskih modnih ikona došlo do blagog pomaka ka riskantnom odevanju. Bilo kako bilo, one znaju da skrenu pažnju na sebe i baš zbog toga su naša današnja modna inspiracija. Ovo su najkorisniji modni trikovi najstilizovanijih Britanki.

Oblačite se isključivo zbog sebe

Britanke se oblače isključivo zbog sebe i zbog drugih žena – ređe zbog muškaraca. Kroz odevanje one najčešće izražavaju svoju kreativnost, pa im je sam proces odevanja od izuzetne važnosti. Kada je o street style varijantama reč, neprikosnovena kraljica je Kejt Mos. Njeni omiljena garderoba obuhvata oversized siluete, dok se njeno odevanje može okarakterisati kao kombinacija seksi i androgene varijante.

ni francuskinje ni italijanke britanke su nove kraljice stila 1 Ni Francuskinje, ni Italijanke   BRITANKE su nove kraljice stila!

Unesite malo drame u svoje odevanje

Britanke su prave avanturistkinje kada je moda u pitanju, jer uvek nastoje da budu svoje, autentične i da izgrade upečatljiv stil odevanja. S obzirom na to da žive u zemlji koja podstiče različitost i ekscentričnost, ovo pravilo igra veliku ulogu u njihovom odevanju. Najbolji primer za to je street style na londonskim nedeljama mode, ali i kolekcije britanskih brendova, poput brenda McQueen i Burberry.

ni francuskinje ni italijanke britanke su nove kraljice stila 2 Ni Francuskinje, ni Italijanke   BRITANKE su nove kraljice stila!
Comments