#musthave modeli patika za proleće 2019.

Putovanje za pamćenje: Sve što treba da znaš ukoliko ideš na Maldive

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

6 makeup proizvoda kojima treba da osvežiš svoj neseser

Tri saveta za postojani tečni puder

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Nanesi ajlajner prema obliku očiju

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Američka pevačica, koja se proslavila ekscentričnim stilom, kako oblačenja tako i rimovanja, Niki Minaž (Nicki Minaj), izjavila je da se veoma protivi tome da deca slušaju i usvajaju psovke koje su prisutne u njenim pesmama. Stoga, smatra pevačica, njima bi trebalo da budu dostupne samo “čiste” verzije pesama, u kojima takvih sadržaja nema.

slika 133 Nicki Minaj: Samo čisti stihovi za decu

Iako se njene pesme bave odraslim sadržajima, Niki ima jednu od najmlađih publika na svetu

Niki je, s druge strane, izrazila negodovanje prema osudama koje su joj upućene upravo zbog eksplicitnih stihova. Kako ona tvrdi, takve kritike se ne upućuju nikad muškim izvođačima i takva podeljenost odraz je seksizma koji i dalje postoji u muzičkoj industriji.

Iako je neosporno da postoje dupli standardi u svetu slavnih kad je u pitanju pol, izgleda da u ovom slučaju nije stvar tako jednostavna: setimo se samo ogromnih protesta javnosti u Americi protiv pesama Eminema (Eminem) ili, na primer, Merilina Mensona (Marilyn Manson). Takođe je nejasno kako bi se, s obzirom na dostupnost i raširenost medijskih sadržaja, sprovela pomenuta kontrola nad onim što mlađa publika sluša. I, naravno, da li je ta kontrola uopšte neophodna.


Tamara Popović voli lepršavu poeziju koliko i strogu nauku, sjaj umetnosti koliko i čari svakidašnjice. Uvek na pola puta između konkretnog i apstraktnog, ne podnosi ekstremizam ni isključivost u bilo kom smislu. Uvek ima nešto da doda, što ume mnogima da oteža život, između ostalog i njoj samoj.

Editors choice