#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ako si čula za “hygge”, obožavaćeš “fika” koncept: Skandinavski način pravljenja pauze za kafu

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Nikada više neću da pijem!

Nikada više neću da pijem!

1/3

Priznajte koliko puta ste izgovorili ovu rečenicu kada ste se probudili mamurni posle lude žurke. Uverena sam da ste, u trenutnku kada ste je izgovarali, zaista i bili ubeđeni da ćete obećanje ispoštovati. Obećavali ste da ćete alkohol zaobilaziti čak i u prodavnici, da ćete prestati da se družite sa prijateljima koji piju, podržavali ste prohibiciju i kleli dan kada ste prvi put okusili alkohol, pa vam se osladio. Ali kao pravi ljubitelj dobre kapljice, obećanja data u izmenjenom stanju svesti (verujem da mamurluk to jeste), zaboravili ste sa prvim sledećim vikendom. A zašto ne bi trebalo da pijete? Razloga ima milion. Hajde da prođemo kroz jedno tipično studentsko nedeljno jutro, nakon sjajne žurke u subotu uveče:

1. Budi vas užasna žeđ. Osećate se kao da ste proveli tri nedelje u Sahari, a ne veče sa prijateljima. Svaka ćelija u vašem telu je dehidrirala, i verujete da ni potapanjem u bazen ne biste mogli da se regenerišete. Dok dobauljate do kuhinje, već verujete da ste jednom nogom u grobu. Vidite i naslov u novinama: “Mlada osoba preminula u pokušaju da se domogne dragocene tečnosti” (nije alkohol, mada vam on trenutno i nije na pameti!). Ćelije koje su dehidrirane brže stare. Nastavite li da pijete – za koju godinu ćete izgledati kao šar pej.

2. Bol. Užasan bol u predelu slepoočnica. Ako već niste umrli od žeđi, od ovog bubnjanja u glavi sigurno hoćete. Simfonijski orkestar u glavi ne odlučuje da prestane sa svirkom, pa popijete neki lek za glavu? To vam nije baš pametno, na prazan stomak. Odnosno nije baš prazan, verovatno u njemu još uvek ima alkohola. Sada već proklinjete dan kada ste se rodili, a i dan kada ste odlučili da odete na tu žurku.

3. Užasna glad. Pored toga što ste verovatno smazali pljesku sa pavlakom u 4h ujutru, i time sebi nataložili jedno dvesta grama čistog sala na stomaku, sada vaš organizam traži još. Nekako uspete da strpate pola kore hleba u usta, moleći Boga da hleb ne odluči da se vrati nazad. Do kraja dana, kad dođete sebi ćete pojesti ceo mesečni meni prosečnog deteta iz Kenije. Dakle, alkohol goji i sam po sebi, a još dodatno jer vam otvara apetit. I nemojte da mi kažete: “Pa alkoholičari su svi mršavi”. Jesu, jer samo piju, a ne jedu. Osim ako nećete da krenu da vam se priviđaju beli miševi, to ne preporučujem da radite.

necu vise da pijem1 Nikada više neću da pijem!

Editors choice