Nakon što smo nedavno imali prilike da je vidimo u prazničnoj kampanji brenda Beach Bunny, prelepa danska manekenka Nina Agdal sada krasi naslovnicu magazina “Cosmopolitan Mexico”.

Na naslovnici, ova plavokosa lepotica blista u haljini Emilio Pucci, koja laska njenoj figuri, dok se u editorijalu pojavljuje u nežnim, ali i seksi odevnim kombinacijama, koje je za tu priliku birala modna urednica Kristen Ingersol. Za fotografije je bio zadužen Antoin Verglas.

Pogledajte kako seksepilna Nina Agdal izgleda na naslovnici i u editorijalu magazina “Cosmopolitan Mexico”.

nina agdal nezna i zavodljiva za cosmopolitan mexico 1 Nina Agdal: Nežna i zavodljiva za Cosmopolitan Mexico nina agdal nezna i zavodljiva za cosmopolitan mexico 2 Nina Agdal: Nežna i zavodljiva za Cosmopolitan Mexico nina agdal nezna i zavodljiva za cosmopolitan mexico 3 Nina Agdal: Nežna i zavodljiva za Cosmopolitan Mexico nina agdal nezna i zavodljiva za cosmopolitan mexico 4 Nina Agdal: Nežna i zavodljiva za Cosmopolitan Mexico nina agdal nezna i zavodljiva za cosmopolitan mexico 5 Nina Agdal: Nežna i zavodljiva za Cosmopolitan Mexico nina agdal nezna i zavodljiva za cosmopolitan mexico 6 Nina Agdal: Nežna i zavodljiva za Cosmopolitan Mexico

Jasna Đorđević

Comments