U predivnom ambijentu restorana Azbuka, predstavnici brenda Sebamed, predstavili su svog brend ambasadora. Nakon 11 godina prisutnosti brenda na srpskom tržištu, po prvi put je dodeljena ova laskava titula. Čast da je ponese, pripala je Nini Janković. Po rečima predstavnika Sebameda, jednoglasno je odlučeno da to bude Nina. Svojom uspešnom karijerom glumice, prirodnom lepotom i ulogom majke, u kojoj se od skoro odlično snalazi, ispunjava sve uslove koje brend ambasador Sebameda treba da poseduje.

“Želim da svojoj bebi pružim sve najbolje. A kao mlada majka, koja prvi put dolazi u kontakt sa nekim novim bebi brendovima, nisam znala šta da odaberem, jedni vas savetuju jedno, drugi drugo, a vi sve slušate. Ali ni jedan brend koji sam počela da primenjujem, nije mi pružao dovoljno, koliko sam od njega očekivala, nijedan dok nisam probala Sebamed. Krenete bojažljivo, sapun, potom kremica, vlažne maramice… da bih sada u nezi svoje bebe koristila samo proizvode iz asortimana Sebameda. I zaista mogu da potvrdim da sam prezadovoljna. Shvativši koliko Sebamed proizvodi prijaju mojoj bebi, odlučila sam da ih isprobam i ja”, podelila je svoje iskustvo sa svim prisutnima Nina.

Nina Janković e1531129133173 Nina Janković novi brend ambasador brenda Sebamed

“Prilikom izbora kozmetike, potrebno je voditi računa o korišćenju proverene medicinske kozmetike, čiji su sastojci pažljivo odabrani, klinički i dermatološki testirani i koji ne remete prirodni, zaštitni omotač kože i njegovu prirodnu pH 5.5 vrednost”, izjavila je doktorka dermatolog Tatjana Đorđević Todorović i skrenula pažnju svim prisutnima na prednosti Sebamed kolekcije.

dermatolog Tatjana Đorđević Todorović e1531129181827 Nina Janković novi brend ambasador brenda Sebamed

Nakon prezentacije i razmene iskustava, ono u čemu su se svi prisutni složili jeste “SEBAMED je više od lepe kože”.

Eksperiment za određivanje kiselosti kože e1531129236498 Nina Janković novi brend ambasador brenda Sebamed
Comments