Proleće je možda odavno stiglo, a leto samo što nije, međutim kako su vremenski uslovi u najmanju ruku bili vrlo, pa, neobični, topli talas koji je konačno odlučio da svrati i u naše krajeve označava da je sada zaista stiglo pravo proleće i da polako ulazimo u leto! A sa novom sezonom potrebni su nam i novi autfiti, zar ne?!

Međutim, nije lako osvežiti garderober tako da to ne zada preveliki udrac tvom novčaniku, ali i tako da ne izgledaš kao svaka druga devojka u gradu!

Dobre vesti? Bilo da želiš da upotpunosti izgradiš svoj letnji stajling ili samo želiš da ga dopuniš sa nekoliko trendi komada, italijanski brend Imperial, od skoro dostupan i kod nas, je prava destinacija i rešenje za to!

imperial 1 Nina Janković i Tamara Dragičević ponele novu kolekciju brenda Imperial   i sada želimo svaki komad!

Još bolja vest? Kada smo videli da su komade iz nove kolekcije ponele i mlade glumice i beogradske trendseterke Nina Janković i Tamara Dragičević, poželeli smo da imamo svaki komad! U nastavku ti otkrivamo prelepe modne kombinacije i stajlinge koje moraš da poneseš! Između off-the-shoulder haljina, laganih pantalona zanimljivog printa, bluzi na pruge i još mnogo, mnogo toga, nećeš znati šta pre da izabereš za sebe!

imperial 2 Nina Janković i Tamara Dragičević ponele novu kolekciju brenda Imperial   i sada želimo svaki komad!
Comments