Jedno od mojih otkrića kada je domaća modna scena u pitanju je ime Svetlane Jaćović. Njen dizajn je sinonim za eleganciju i ženstvenost, a posebno su me osvojili oni ručno rađeni komadi koji su izrađeni od najkvalitetnijih materijala među kojima su svila i koža. Nisam odolela a da se ne fotografišem u njenoj odeći modernog kroja, a razlog zašto su mi se ovi komadi dopali jeste i nijansa žute koja je meni omiljena.

Na kraju teksta vas očekuje Giveaway, saznajte kako možete osvojiti torbu koju potpisuje Svetlana Jaćović.

Više o Svetlani Jaćović možete pročitati u intervjuu OVDE.

NinaMilanSvetlanaJaćović2 NINAMILAN Giveaway: Kožna torba dizajnerke Svetlane Jaćović NinaMilanSvetlanaJaćović3 NINAMILAN Giveaway: Kožna torba dizajnerke Svetlane Jaćović NinaMilanSvetlanaJaćović4 NINAMILAN Giveaway: Kožna torba dizajnerke Svetlane Jaćović NinaMilanSvetlanaJaćović6 NINAMILAN Giveaway: Kožna torba dizajnerke Svetlane Jaćović NinaMilanSvetlanaJaćović NINAMILAN Giveaway: Kožna torba dizajnerke Svetlane Jaćović NinaMilanSvetlanaJaćović7 NINAMILAN Giveaway: Kožna torba dizajnerke Svetlane Jaćović NinaMilanSvetlanaJaćović8 NINAMILAN Giveaway: Kožna torba dizajnerke Svetlane Jaćović NinaMilanSvetlanaJaćović10 NINAMILAN Giveaway: Kožna torba dizajnerke Svetlane Jaćović

Uslovi učešća u Instagram Giveaway-u:

1. zapratite Svetlanu Jaćović na Instagramu OVDE
2. zapratite Ninu na Instagramu OVDE
3. lajkujte NINAMILAN stranicu na Facebook-u OVDE
4. u komentaru ispod taguj dve drugarice i napišite svoj instagram nadimak preko koga možemo da te pronađemo.

U  sredu 6. jula na Instagram profilu @ninamilovic i Facebook stranici NINAMILAN biće proglašeni pobednicu uz pomoć sajta random.org.

Giveaway je otvoren samo za učesnike sa prebivalištem u Srbiji.

Srećno!

Fotografije: Miomir Milić

Šminka: Nadica Lekić

Odeća: Svetlana Jaćović

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

 

Comments