Zdrava koža glave – blistava kosa: 5 razloga da počneš da koristiš arganovo ulje u svakodnevnoj nezi

Dental Milošević: “Lep osmeh stvara pozitivnu sliku o vama!” (INTERVJU)

Zašto je postalo kul da tvoj party autfit zapravo bude – sportski?

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

9 stvari koje bih volela da sam znala pre nego što sam počela da trčim

Pre nego što postigneš savršen #nomakeup makeup look, ovo je potrebno tvojoj koži!

ULTRA BOOST: 4 stvari koje će ti pomoći da nastaviš da trčiš onda kada želiš da odustaneš

Prirodna nega je u modi: Evo kako da oporaviš kožu posle hladne zime!

Najvažnija stvar koju možeš (i treba!) da uradiš za svoju drugaricu

4 razloga zbog kojih je zdravo imati BFF

Najveći modni trend u 2019? Stav!

Yves Saint Laurent je rekao: “Najvažnije na haljini je žena koja je nosi” i čini se da nikada više nismo imali priliku da se uverimo u to koliko je ovo tačno. Da, odeća treba da bude lepa, da bude nešto što ti dobro stoji, što ti se dopada, odgovara tvom stilu i slično, ali da bi ostavila željeni utisak jednostavno treba da znaš da je nosiš! Da, treba da imaš stav.

IMG 2479 NINAMILÀN studio: Attitude Is The New Black! IMG 2605 NINAMILÀN studio: Attitude Is The New Black!IMG 2662 NINAMILÀN studio: Attitude Is The New Black!

Nova NINAMILÀN studio kolekcija je upravo i inspirisana ovim beskonačnim odnosom između mode i poruka koje svojim stilom šaljemo i kao takva uključuje komade za svačiji senzibilitet – garantujemo da će svaki od njih probuditi taj modni stav koji nikako da iskažeš u punom sjaju jer uvek misliš “a šta ako je previše?” Tako nešto ne postoji! Smeš i možeš sve što želiš, a NINAMILÀN studio će ti pomoći u tome da se oslobodiš sopstvenih stega i predrasuda, da budeš smela, da pokažeš ko si, samouvereno, bez ikakve zadrške. Na kraju krajeva, to i duguješ sebi – autentičnost!

IMG 2581 NINAMILÀN studio: Attitude Is The New Black! IMG 2675 NINAMILÀN studio: Attitude Is The New Black! IMG 2725 NINAMILÀN studio: Attitude Is The New Black!

Uostalom, “moto” NINAMILÀN studija nije bez razloga “Slay All Day”! Malo je potrebno da u sebi probudimo tu neustrašivost, a uz prave odevne komade lako možemo da dobijemo dodatno samopouzdanje – u svim prilikama!

Kolekcija je dostupna u koncept storu Fab living by Una, Krunska 50.

IMG 2360 NINAMILÀN studio: Attitude Is The New Black!

Fotografije: WANNABE MEDIA

Ivana

Editors choice