Hot topics

Jutarnji rituali kod kuće koje ćeš želeti da zadržiš i kada pandemija prođe

Zablude o problematičnoj koži u koje treba da prestaneš da veruješ + kako se zaista neguje ovaj tip kože

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

Najveći modni trend u 2019? Stav!

Yves Saint Laurent je rekao: “Najvažnije na haljini je žena koja je nosi” i čini se da nikada više nismo imali priliku da se uverimo u to koliko je ovo tačno. Da, odeća treba da bude lepa, da bude nešto što ti dobro stoji, što ti se dopada, odgovara tvom stilu i slično, ali da bi ostavila željeni utisak jednostavno treba da znaš da je nosiš! Da, treba da imaš stav.

IMG 2479 NINAMILÀN studio: Attitude Is The New Black! IMG 2605 NINAMILÀN studio: Attitude Is The New Black!IMG 2662 NINAMILÀN studio: Attitude Is The New Black!

Nova NINAMILÀN studio kolekcija je upravo i inspirisana ovim beskonačnim odnosom između mode i poruka koje svojim stilom šaljemo i kao takva uključuje komade za svačiji senzibilitet – garantujemo da će svaki od njih probuditi taj modni stav koji nikako da iskažeš u punom sjaju jer uvek misliš “a šta ako je previše?” Tako nešto ne postoji! Smeš i možeš sve što želiš, a NINAMILÀN studio će ti pomoći u tome da se oslobodiš sopstvenih stega i predrasuda, da budeš smela, da pokažeš ko si, samouvereno, bez ikakve zadrške. Na kraju krajeva, to i duguješ sebi – autentičnost!

IMG 2581 NINAMILÀN studio: Attitude Is The New Black! IMG 2675 NINAMILÀN studio: Attitude Is The New Black! IMG 2725 NINAMILÀN studio: Attitude Is The New Black!

Uostalom, “moto” NINAMILÀN studija nije bez razloga “Slay All Day”! Malo je potrebno da u sebi probudimo tu neustrašivost, a uz prave odevne komade lako možemo da dobijemo dodatno samopouzdanje – u svim prilikama!

Kolekcija je dostupna u koncept storu Fab living by Una, Krunska 50.

IMG 2360 NINAMILÀN studio: Attitude Is The New Black!

Fotografije: WANNABE MEDIA

Ivana

Editors choice