Be bold or italic – never just regular!

Omiljeni trend za sam kraj leta i početak jeseni? Odvažnost! Odvažnost u odabiru boja, jer naravno da tokom jeseni ne moramo nužno da nosimo tamne, jednolične nijanse. Odvažnost u odabiru krojeva, jer čak i najjednostavnijem ponekad nedostaje “ono nešto” što će ga učiniti primećenim. Odvažnost u svesnom izboru da budeš ono što jesi, da pratiš svoj unutrašnji osećaj, svoja pravila i – oblačiš se u skladu sa tim.

NINAMILÀN studio kolekcija želi da postigne upravo to – da u ženama probudi smelost da izađu iz svoje zone komfora, da naprave korak u drugom pravcu, da se odvaže na nešto drugačije što će ih izdvojiti iz mase i svu pažnju usmeriti na njih. Odeća je uvek bila najbolji način da pokažeš svoj stav, da pokažeš ono što nosiš u sebi i zato su komadi koji stoje pred tobom sve samo ne regularni, što u pogledu boja i printova, što u pogledu silueta.

Pruge su i dalje aktuelne (uvek će i biti!) i dolaze u “proverenim” kombinacijama crvene i bele i plave i bele, ali i kombinacijama različitih, “jačih” boja. Odela, jedan od ključnih komada za novu sezonu, nežna su i pastelna, ali i smelija u kombinovanju formi i nijansi – samo treba pronaći ono koje ti najviše odgovara! Haljine su kratke i pripijene, za dane kada se osećaš samouvereno i ženstveno, ali i maksi, lepršave, oversized, za one kada želiš da ostaviš utisak moćne žene koja zna šta želi – i to je krenula i da dobije!

ninamilan 2 NINAMILÀN studio: Bold Is The New Black ninamilan 1 NINAMILÀN studio: Bold Is The New Black ninamilan 8 NINAMILÀN studio: Bold Is The New Black ninamilan 10 NINAMILÀN studio: Bold Is The New Black ninamilan 12 NINAMILÀN studio: Bold Is The New Black ninamilan 9 NINAMILÀN studio: Bold Is The New Black ninamilan 11 NINAMILÀN studio: Bold Is The New Black ninamilan 6 NINAMILÀN studio: Bold Is The New Black ninamilan 3 NINAMILÀN studio: Bold Is The New Black

Omiljeni detalj kolekcije, pored pink NINAMILÀN studio Slay All Day traka koje u svaki komad unose dozu ležernosti, definitivno su nam jako popularni “puff” rukavi koji haljinama i topovima daju potpuno drugačiju dimenziju!

ninamilan 7 NINAMILÀN studio: Bold Is The New Black ninamilan 5 NINAMILÀN studio: Bold Is The New Black ninamilan 4 NINAMILÀN studio: Bold Is The New Black

Nema potrebe da se oblačiš kao i svi ostali. Zar nije mnogo zabavnije kada sama osmisliš look koji te predstavlja u pravom svetlu? A uz NINAMILÀN studio to definitivno možeš!

Produkcija: WANNABE MEDIA

Ivana

Comments