Da bi koža bila zdrava, lepa i sačuvala mladalački izgled potrebno je pre svega da bude čista. Temeljno čišćenje lica je ključno za pravilnu negu i trebalo bi da bude deo vaše svakodnevne rutine. Česta upotreba šminke kao i intenzivnije znojenje leti dodatno doprinose taloženju nečistoće u porama što može uticati na pojavu mitisera ili pogoršanje tena i izgleda lica. Pored toga koži je potrebno mnogo vode, naročito tokom vrućih letnjih dana. Zato je Nivea formulisala Aqua Effect preparate za čišćenje lica sa jedinstvenim aktivnim sastojkom Hydra IQ, koji se temelji na gliceril-glukozi, jedinjenju koje stimuliše stvaranje novih kanala hidratacije – aquaporina, u koži. Oni povećavaju protok vode između ćelija za optimalnu hidrataciju čak i najdubljih slojeva kože. Takođe, u periodima kada se više koristi vodootporna šminka, veoma je važno ukloniti njene ostatke adekvatnim i efikasnim proizvodima. Nivea ima rešenja kako da vaša koža bude čista, hidrirana i zdrava u svakoj prilici.

Vizual Zdrava i lepa: Čista, hidrirana i zdrava koža tokom leta

Brza i efikasna rešenja za temeljno čišćenje lica

Skratite proces skidanja šminke i efikasno očistite lice. Zamenite dve bočice jednom i napravite više mesta u svojoj putnoj torbi za letnje haljine.

Nivea dvofazni losion za uklanjanje šminke sa očiju skratiće vreme provedeno pred ogledalom, naročito kada ste već iscrpljeni i umorni pred spavanje. Nivea dvofazni losion uklanja šminku, a istovremeno neguje osetljivu kožu oko očiju, delujući umirujuće na tretiranu kožu. Uljana komponenta znatno brže i jednostavnije uklanja šminku sa očiju bez dodatnog trljanja. Dvofazna formulacija sa ekstraktom različka efikasno uklanja i najotporniju šminku pružajući području kože oko očiju neophodnu hidrataciju, a trepavicama negu kakvu zaslužuju – ipak su one vaše tajno oružje! Odgovara osobama koje nose sočiva.

125 ml, cena: 419 dindvofazni losion Zdrava i lepa: Čista, hidrirana i zdrava koža tokom leta

Nivea 2 u 1 Mleko i tonik za čišćenje lica za normalnu kožu ujedinjuje dva koraka čišćenja kože. Temeljno čisti i tonira, a i uklanja šminku. Hidrira kožu i održava njenu prirodnu vlažnost, a posebno je blago prema koži zahvaljujući formulaciji sa vitaminom E. Nakon upotrebe koža je temeljno očišćena, tonirana i hidrirana.

200 ml, cena: 479 din

2u1 mleko i tonik Zdrava i lepa: Čista, hidrirana i zdrava koža tokom letaU trenucima kada ste premoreni ili nemate vremena za temeljan tretman čišćenja, neka vam pri ruci budu vlažne maramice za skidanje šminke. Idealan su saveznik i na putovanjima, ne zauzimaju mnogo mesta, a efikasno čiste lice.

Nivea Maramice za čišćenje lica za normalnu kožu tu su kada nemate vremena za sve korake čišćenja, a želite da osvežite svoje lice. Nežno i temeljno čiste i hidriraju normalnu kožu, uklanjajući šminku, čak i vodootpornu maskaru.

25 kom, cena: 399 din

Maramice normalna koža Zdrava i lepa: Čista, hidrirana i zdrava koža tokom leta

Nivea Maramice za čišćenje lica za suvu i osetljivu kožu nežno čiste i hidriraju suvu kožu, uklanjajući šminku, čak i vodootpornu maskaru. Lako se koriste i posebno su osmišljene za temeljno čišćenje i hidrataciju suve kože.

25 kom, cena: 399 din

Sredstva za čišćenje lica po tipovima kožeMaramice suvu i osetljiva koža Zdrava i lepa: Čista, hidrirana i zdrava koža tokom leta

Sredstva za čišćenje lica po tipovima kože

Nivea Aqua Effect za normalnu kožu

Nivea Aqua Effect preparati za čišćenje i negu normalne kože formulisani su sa vitaminom E i Hydra IQ, podstiču hidrataciju kože i čine je osveženom.

Nivea Gel za čišćenje lica za normalnu kožu dubinski čisti i čuva prirodnu vlažnost kože, čineći da izgleda sveže i zdravo.

150 ml, cena: 509 din

gel normalna koža Zdrava i lepa: Čista, hidrirana i zdrava koža tokom leta

Nivea Mleko za čišćenje lica za normalnu kožu temeljno čisti i uklanja šminku, čak i vodootpornu maskaru. Hidrira kožu i održava njenu prirodnu vlažnost.

200 ml, cena: 479 din

mleko normalna koža Zdrava i lepa: Čista, hidrirana i zdrava koža tokom leta

Nivea Tonik za čišćenje lica za normalnu kožu osvežava kožu i održava njenu prirodnu vlažnost. Na optimalan način je priprema za nanošenje dnevne ili noćne kreme.

200 ml, cena: 479 din

tonik normalna koža Zdrava i lepa: Čista, hidrirana i zdrava koža tokom leta

Nivea Blagi piling za normalnu kožu pročišćava površinu kože i ujednačava ten uklanjajući izumrle ćelije. Piling čestice dubinski čiste i čine ten glatkim i svežim.

75 ml, cena: 529 din

 blagi pilin normalna koža1 Zdrava i lepa: Čista, hidrirana i zdrava koža tokom leta

Nivea Aqua Effect za masnu kožu 

Nivea Aqua Effect preparati za čišćenje i negu masne kože sadrže morske alge i Hydra IQ. Alge su poznate kao izvor hranljivih sastojaka poput minerala, aminokiselina i antioksidanata, ali pritom ne sadrži lipide koji mogu poremetiti balans masne kože.

Nivea Gel za čišćenje lica za masnu kožu sadrži fine piling čestice za dubinsko čišćenje pora. Redovnom upotrebom, održava se prirodna ravnoteža masne kože.

150 ml, cena: 509 din

gel masna koža Zdrava i lepa: Čista, hidrirana i zdrava koža tokom leta

Nivea Tonik za čišćenje lica za masnu kožu smanjuje višak sebuma na masnijim delovima lica i sprečava presijavanje svojom matirajućom formulacijom.

200 ml, cena: 479 dintonik masna koža Zdrava i lepa: Čista, hidrirana i zdrava koža tokom leta

Nivea Aqua Effect za suvu kožu

Nivea Aqua Effect preparati za čišćenje i negu suve kože sadrže prirodne, koži kompatibilne sastojke – bademovo ulje i Hydra IQ, koji imaju umirujući učinak, a suva koža ih lako upija. U isto vreme, oni jačaju lipidnu barijeru kako bi se sprečio gubitak vode iz kože i dehidracija.

Nivea Kremasti blagi gel za čišćenje lica za suvu i osetljivu kožu specijalno je osmišljen za čišćenje suve kože. Sa prirodnim bademovim uljem i Hydra IQ temeljno i nežno čisti, bez isušivanja.

150 ml, cena: 509 din

gel osetljiva koža Zdrava i lepa: Čista, hidrirana i zdrava koža tokom leta

Nivea Tonik za čišćenje lica za suvu i osetljivu kožu hidrira i optimalno priprema kožu za nanošenje dnevne ili noćne kreme. Temeljno tonira i hidrira suvu kožu, umirujući je, posle čega ona izgleda zdravo i lepo.

200 ml, cena: 479 din

tonik osetljiva koža Zdrava i lepa: Čista, hidrirana i zdrava koža tokom leta

Comments