NIVEA Body proizvodi sada su dostupni u sasvim novom izdanju. Kao jedan od svetskih brendova kojima se najviše veruje, NIVEA nastavlja da postavlja standarde u proizvodima za negu kože i inovativnom dizajnu. Zato sa ponosom predstavljamo novo pakovanje NIVEA linije za negu tela. U pitanju je jednostavan, iskren proizvod iz kompanije koja se bavi istraživanjem i inovacijama proizvoda za negu kože već više od sto godina.

NIVEA ima moćnu vezu sa svojim kupcima: oko šest NIVEA proizvoda za telo proda se svake sekunde širom sveta. Zato je inspiracija za novi dizajn potekla upravo od studije zasnovane na emotivnom odnosu potrošača prema proizvodu, što takođe predstavlja inovaciju u istraživačkom pristupu.

Prve reakcije su sjajne: kupci izjavljuju da su zadovoljni novim pakovanjima, jer ne samo što dobro izgledaju, već se bolje drže u ruci i u velikoj meri olakšavaju pronalaženje i upotrebu omiljenog proizvoda, što je krucijalni dokaz da odlične stvari dolaze u odličnim pakovanjima.

(R)evolucija pakovanja proizvoda za negu kože

Još od lansiranja NIVEA mleka 1963. godine, posvećenost kompanije Beiersdorf razvoju proizvoda prati potrebu za modernom ambalažom. Tokom godina i saradnje sa najboljim dizajnerima, među kojima je i najuticajniji dizajner današnjice Iv Bear (Yves Behar), dolazilo se do rešenja koja su se poklapala sa aktuelnim trendovima: boce koje su odražavale lava lampe šezdesetih godina i oble suze sedamdesetih i osamdesetih, posle čega su usledili visoki i uspravni oblici naprednih devedesetih. Danas, glatke linije nove ambalaže predstavljaju kombinaciju čiste geometrije i forme ljudskog tela, što stvara jasnu vezu između prošlosti i budućnosti.

nivea novo pakovanje NIVEA Body: Novi dizajn, novi izgled

Novi dizajn, novi izgled

Održivo pakovanje za zeleniju budućnost 

U novom dizajnu se ogleda i posvećenost brenda NIVEA održivosti, uz optimizaciju transporta i redukovanu upotrebu materijala: smanjuje se broj paleta u upotrebi za 12,600 godišnje, a rezultat je ušteda 585 tona emisije CO2 godišnje. Smanjuje se ambalaža za do 15 odsto, čime se štedi više od 350 tona plastike godišnje. Redukovana je i upotreba materijala za etikete za 23 odsto, za tri četvrtine proizvoda. Takođe, materijali koji se koriste su 100 odsto pogodni za reciklažu.

Comments