Brandmark NIVEA PRINT Pojavio se novi viralni NIVEA serum koji brzo transformiše kožu  evo zašto treba da ga isprobate

POJAVIO SE NOVI VIRALNI NIVEA SERUM KOJI BRZO TRANSFORMIŠE KOŽU - EVO ZAŠTO TREBA DA GA ISPROBATE

nivea logo Pojavio se novi viralni NIVEA serum koji brzo transformiše kožu  evo zašto treba da ga isprobate

POJAVIO SE NOVI VIRALNI NIVEA SERUM KOJI BRZO TRANSFORMIŠE KOŽU - EVO ZAŠTO TREBA DA GA ISPROBATE

Ukoliko volite sve u vezi sa negom kože, sigurno ste čuli za retinol. Uprkos tome što važi za veoma moćan skincare sastojak, takođe ima i negativne strane koje nisu zanemarljive. Da li ste znali da retinol ima prirodnu, jednako moćnu alternativu, koja ima iste pozitivne efekte na vaš ten, dok sve nepovoljnosti izostaju? Vreme je da upoznate bakučiol!

Šta je bakučiol?

Bakučiol je botanički ekstrakt koji se dobija iz biljke psoralea corilifolia. Poreklom iz Indije, biljka se dugo koristi u ajurvedskim praksama, kao i u tradicionalnoj kineskoj medicini. Pokazalo se da bakučiol tretira znakove starenja: pomaže u smanjenju pojave finih linija i bora i minimizira znakove hiperpigmentacije. Takođe je dokazano da bakučiol stimuliše kolagen i pomaže u obnavljanju ćelija, što ga čini obećavajućom alternativom retinolu.

Group 13 Pojavio se novi viralni NIVEA serum koji brzo transformiše kožu  evo zašto treba da ga isprobate
Group 16 Pojavio se novi viralni NIVEA serum koji brzo transformiše kožu  evo zašto treba da ga isprobate

Koje su prednosti bakučiola u odnosu na retinol?

Ako imate osetljivu kožu, retinol lako može da je dodatno iziritira. To nije slučaj sa bakučiolom. Moćni prirodni sastojak pruža sve koristi retinola, uz primetna poboljšanja finih bora, pigmentacije i elastičnosti kože, dok su manje šanse da doživite iritacije. Takođe, bakučiol je posebno efikasan za kožu sklonu aknama. Prirodno je antibakterijski, tako da je odličan za umirivanje ne samo iritacije i crvenila, već i ožiljaka od akni.

Sa druge strane, retinol može učiniti da vaša koža bude podložnija oštećenju od sunca. Takođe, sunčeva svetlost smanjuje efikasnost retinola, što znači da neće delovati dobro na kožu tokom dana. Ali, bakučiol je stabilan na sunčevoj svetlosti i nije povezan sa povećanom osetljivošću na sunce.

Sigurni smo da smo vas barem malo zainteresovali da uvrstite bakučiol u svoju skincare rutinu. Najbolje je da to uradite pažljivo odabranim proizvodima – a upravo se pojavio serum sa bakučiolom koji je brzo postao viralan, zbog svoje delotvornosti. Hajde da ga zajedno isprobamo!

Group 16 Pojavio se novi viralni NIVEA serum koji brzo transformiše kožu  evo zašto treba da ga isprobate

Najbolji serum sa bakučiolom - NIVEA Cellular Expert Lift 3 zone

NIVEA Cellular Expert Lift 3 zone serum je novo, uzbudljivo otkriće koje ćete jedva čekati da uvrstite u svoju skincare rutinu. U pitanju je serum koji ima formulu sa 10x višom koncentracijom čistog bakučiola, koji će vašu kožu transformisati za kratko vreme!

Ukoliko tek krećete sa anti-age proizvodima, NIVEA Cellular Expert Lift 3 zone serum je savršen proizvod kojim možete da se uverite u sve pogodnosti visoke koncentracije bakučiola, koji trenutno važi za jedan od najpopularnijih sastojaka za borbu protiv bora.

NIVEA Cellular Expert Lift 3 zone serum deluje duboko na ćelijskom nivou, a možete ga koristiti u tri zone: na licu, vratu i dekolteu. Za lice, NIVEA Cellular Expert Lift 3 zone serum ima efekat liftinga – vidljivo smanjuje bore i podiže konture. Jednako efikasno deluje i na kožu vrata, koja redovnim korišćenjem seruma postaje primetno čvršća, dok se dvostruki podbradak smanjuje. Ne zaboravite da ga nanesete i na kožu dekoltea, koja će postati zategnuta i elastičnija.

b873c40d6df74639a2f3da8434083a35 web 1010x1180 transparent png Pojavio se novi viralni NIVEA serum koji brzo transformiše kožu  evo zašto treba da ga isprobate

NIVEA Cellular Expert Lift 3 zone serum ima uljanu teksturu, ali se zapravo vrlo brzo upija i ostavlja kožu potpuno hidriranom, bez masnih tragova. Ono što je najbolje u vezi sa ovim serumom je brzo delovanje.

Posle nedelju dana korišćenja, koža će biti primetno zaglađena, sa manje vidljivim borama. Takođe, njena elastičnost će biti vidno poboljšana¹. Posle dve nedelje korišćenja, struktura kože će biti značajno ojačana na licu, vratu i dekolteu ².

NIVEA Cellular Expert Lift 3 zone serum možete koristiti ujutru i uveče, a nanosi se na čistu kožu lica, vrata i dekoltea. Kako biste dejstvo dodatno pojačali, upotpunite rutinu drugim proizvodima iz NIVEA Cellular Expert Lift linije!

hotspot Pojavio se novi viralni NIVEA serum koji brzo transformiše kožu  evo zašto treba da ga isprobate
Group 28 Pojavio se novi viralni NIVEA serum koji brzo transformiše kožu  evo zašto treba da ga isprobate

Probajte sve NIVEA Cellular Expert Lift proizvode

NIVEA Cellular Expert Lift linija proizvoda je zapravo nekadašnja NIVEA Cellular Elasticity koju ste voleli i cenili. U novom ruhu, ova moćna anti-age linija kozmetike sada ima poboljšane ambalaže, ali pre svega snažnije formule proizvoda!

Svaki proizvod NIVEA Cellular Expert Lift linije ima formulu sa bakučiolom, kao i dve vrste hijaluronske kiseline. Zajedno, ovi moćni sastojci obnavljaju kožu i podstiču proizvodnju kolagena – već od prvog korišćenja.

NIVEA Cellular Expert Lift SPF30 dnevna krema delotvorno smanjuje čak i duboke bore, koži vraća blistavost i poboljšava čvrstoću i elastičnost. Moćno dejstvo ova krema postiže formulom sa čistim bakučiolom, kao mikro i makro hijaluronskom kiselinom. Uz sve to, ima SPF30 koji pruža zaštitu od štetnog dnevnog zračenja.

Group 28 Pojavio se novi viralni NIVEA serum koji brzo transformiše kožu  evo zašto treba da ga isprobate

NIVEA Cellular Expert Lift noćna krema ima bogatiju formulu i teksturu koja pomaže u popravljanju oštećenja i regeneraciji kože dok spavate. Visoka koncentracija bakučiola i dve vrste hijaluronske kiseline intenzivno hidriraju i zaglađuju kožu, jer prodiru u dublje slojeve i pružaju dugotrajnu hidrataciju, smanjenje bora i jedru kožu.

NIVEA Cellular Expert Lift sheet maska je idealna kad želite da sebi priuštite spa doživljaj u kućnim uslovima. Osim što je prijatna, NIVEA sheet maska je natopljena serumom koji pojačava kolagen, remodelira, zateže i zaglađuje kožu.

Uz ove proizvode, kao i NIVEA Cellular Expert Lift 3 zone serum, vaša rutina nege biće pravo uživanje, a rezultati će vas brzo uveriti u snagu bakučiola. Isprobajte ovu prirodnu alternativu retinolu i ugađajte svojoj koži svakog dana!

¹4-nedeljna studija, 44 žene, 2022.

² Samoocenjivanje, dvonedeljna studija, 101 žena, 2022.

Group 30 Pojavio se novi viralni NIVEA serum koji brzo transformiše kožu  evo zašto treba da ga isprobate
Brandmark NIVEA PRINT Pojavio se novi viralni NIVEA serum koji brzo transformiše kožu  evo zašto treba da ga isprobate

Više o NIVEA Cellular Expert Lift liniji kozmetike saznajte na sajtu.

SUBSCRIBE FOR WANNABE LATEST NEWS

X