Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Air Max revolucija uz the Spot

Nivea Intimo: Izbalansirana nega intimne regije za zdrav život

Nivea Intimo: Izbalansirana nega intimne regije za zdrav život

Koža intimnih delova po svojoj prirodi ima sasvim drugačije karakteristike od kože drugih delova tela. Koža tela ima pH vrednost 5.5, dok je prirodna ravnoteža ili pH vrednost intimne regije svega 4.6. Ovaj takozvani kiseli omotač predstavlja prirodnu barijeru koja štiti od agresivnih mikroorganizama, a oni mogu uzrokovati nelagodnost, iritaciju ili čak infekciju. Kako je higijena intimnih delova deo svakodnevne rutine žena, treba biti izuzetno obazriv, jer preterano korišćenje agresivnih sapuna može ozbiljno poremetiti osetljivu ravnotežu mikroflore intimne regije, pa čak i narušiti zdravlje. Da bi se ovo sprečilo, vrlo je važno pravilno sprovoditi intimnu negu, a Nivea se pobrinula da svojim proizvodima omogući i olakša to svakoj modernoj ženi. Nivea Intimo losioni i maramice posebno su formulisani da zaštite ovu prirodnu ravnotežu i pruže vašem intimnom području potrebnu svežinu i negu. Uz to su svi ginekološki i dermatološki testirani u skladu sa najvišim standardima.

NCR 13222 BigBlue Brunette Woman Nivea Intimo: Izbalansirana nega intimne regije za zdrav život

Mnogo toga možete preduzeti kako biste održali prirodnu ravnotežu intimne regije i negovali svoje zdravlje:

• Za pranje koristite nežne losione ili maramice koji odgovaraju pH vrednosti vaginalnog područja, kao što je Nivea Intimo linija.

• Izbegavajte parfimisane sapune ili penušave kupke, dezodoranse, dezinfektante i bebi maramice na genitalnom području.

• Nosite veš koji “diše”, od svile ili pamuka i izbegavajte uske pantalone.

• Koristite neparfimisane deterdžente i omekšivače za pranje peškira i donjeg veša.

Nivea Intimo Natural losion za intimnu negu i higijenu

Osećaj prijatnosti na svim delovima tela je ključan da biste se lepše osećali. Nivea Intimo Natural je losion za intimnu negu posebno osmišljen za potrebe intimne zone i sadrži prirodne sastojke kao što su ekstrakt kamilice, bisabolol i mlečna kiselina, čime obezbeđuje svežinu i negu intimnog područja. Mlečna kiselina je prirodno prisutna u intimnoj zoni. Ona održava pH nivo i sprečava iritaciju kože, dok su prirodni ekstrakt kamilice i bisabolol poznati po svom umirujućem dejstvu. Losion ne sadrži alkalne sapune i boje i prilagođen je pH nivou intimne zone od 4.6.

250 ml, cena: 325 din

NIVEA Intimo Natural losion za intimnu negu i higijenu Nivea Intimo: Izbalansirana nega intimne regije za zdrav život

Nivea Intimo Sensitive losion za intimnu negu i higijenu

Posebno osmišljen radi dodatne nege, ovaj losion neguje osetljivo intimno područje, pružajući pritom osećaj prijatnosti, sigurnosti i svežine. Nivea Intimo Sensitive losion za intimnu negu sadrži umirujuću aloe veru, pantenol i mlečnu kiselinu, čime obezbeđuje potrebnu negu intimne zone. Mlečna kiselina je prirodno prisutna u intimnoj zoni. Ona održava pH nivo i sprečava iritaciju kože. Aloe vera i pantenol su poznati po svom hidrirajućem i umirujućem dejstvu. Losion ne sadrži alkalne sapune i boje i prilagođen je pH nivou intimne zone od 4.6.

250 ml, cena: 325 din

Sensitive Lotion Nivea Intimo: Izbalansirana nega intimne regije za zdrav život

Nivea Intimo Double Effect losion za intimnu negu i higijenu

Brijanje intimnih delova predstavlja dnevnu rutinu mnogih žena. Međutim mnoge pene i gelovi koji se koriste sadrže alkalne sapune i veštačke boje koje su najčešći uzrok iritacija. Zato je Nivea formulisala 2 u 1 intimni losion – Nivea Double Effect losion za intimnu negu koji olakšava brijanje intimne zone. Obogaćen uljem avokada pogodan je za blago čišćenje i nežno brijanje na intimnim delovima tela, sprečavajući iritaciju kože. Blaga formulacija sa mlečnom kiselinom reguliše ravnotežu prirodne flore intimne zone. Za nežnu udobnost, svežinu i svilenkasto glatki osećaj. Losion ne sadrži alkalne sapune i boje.

250 ml, cena: 325 din

DoubleEffect Lotion Nivea Intimo: Izbalansirana nega intimne regije za zdrav život

Nivea Intimo Natural maramice za intimnu negu i higijenu

Život u pokretu zahteva sredstvo za intimnu negu koje možete koristiti i van kuće. Stoga pronađite svežinu i negu koja vam je potrebna u Nivea Intimo Natural maramicama za intimnu negu koje sadrže negujući ekstrakt kamilice i mlečnu kiselinu. Obezbeđuju svežinu i potrebnu negu intimnoj zoni, a uz to pružaju osećaj prijatnosti i sigurnosti. Ne sadrže alkohol, alkalne sapune i boje.

20 kom, cena: 186 din

NIVEA Intimo Natural maramice za intimnu negu i higijenu Nivea Intimo: Izbalansirana nega intimne regije za zdrav život

Nivea Intimo Sensitive maramice za intimnu negu i higijenu

Za negu osetljive kože svakog dana, gde god da se nalazite, tu su Nivea Intimo Sensitive maramice za intimnu negu sa hidratantnim ekstraktima aloe vere i mlečnom kiselinom. Pružaju posebno, veoma blago čišćenje kakvo zahteva osetljiva koža intimne regije. Za siguran i prijatan osećaj tokom čitavog dana. Ne sadrže alkohol, sapune i boje.

20 kom, cena: 186 din

NIVEA Intimo Sensitive maramice za intimnu negu i higijenu Nivea Intimo: Izbalansirana nega intimne regije za zdrav život

Editors choice