Raznobojno cveće i bujno zelenilo pretvoriće svaki vrt u pravu oazu za uživanje. U proleće sve  počinje da se budi, a naročito bašte. Ali da bi bašta postala vaš mali raj potrebno je pokazati mnogo ljubavi kao i mnogo vrednog rada strastvenog baštovana. Rad u bašti predstavlja veliko zadovoljstvo, ali istovremeno predstavlja i opasnost da ruke ne izgledaju negovano kako biste vi to želeli: ogrebotine, posekotine, ispucale zanoktice, brzo će se pojaviti na koži vaših ruku. Zato je neophodno da ih negujete na pravi način. Nivea vam nudi bogat izbor krema za ruke koja će vašoj koži podariti potrebnu hidrataciju i ojačati prirodni zaštitni sloj kože. Još jedan veoma važan savet: nikada ne zaboravite da za rad u bašti koristite baštenske rukavice. Da bi vam koža bila što nežnija, nanesite bogat sloj Nivea kreme za ruke, zatim stavite tanke plastične rukavice, a tek onda baštenske.

Nivea Pure & Natural krema za ruke

Krema za ruke koja sadrži 95% sastojaka prirodnog porekla. Ne sadrži parabene, veštačke boje i mineralna ulja.

214 Nivea krema: Savršeno glatka i nežna koža ruku

100 ml – 263 rsd

Nivea Repair and Care krema za ruke

Ova vrlo koncentrisana formulacija sa dekspantenolom i Hydra IQ tehnologijom specijalno je razvijena za negu suve, grube i oštećene kože ruku. Intenzivno hidrira, ublažava napetost, regeneriše kožu ruku, vraćajući joj mekoću i nežnost. Za najbolje rezultate nanesite balzam za ruke nekoliko puta u toku dana i masirajte ruke, a posebno to ponavljajte ako ste više puta tokom dana u dodiru sa vodom.

45 Nivea krema: Savršeno glatka i nežna koža ruku

50 ml – 263 rsd

Nivea Express Hydratation krema za ruke
Ultra lagana formulacija sa prirodnim morskim mineralima i Hydra IQ tehnologijom, trenutno hidrira i neguje vaše ruke. Koža na rukama je prijatno osvežena. Preporučuje se za normalnu i suvu kožu.

122 Nivea krema: Savršeno glatka i nežna koža ruku

100 ml – 263 rsd

Nivea Smooth hranljiva krema za ruke

Bogata krema za ruke sa uljem makadamije ojačava prirodni zaštitni sloj kože, a zanoktice i ruke čini nežnim i glatkim. Obogaćena Hydra IQ tehnologijom, hidrira kožu, čineći je vlažnom čak i ukoliko često perete ruke.

52 Nivea krema: Savršeno glatka i nežna koža ruku

100 ml – 263 rsd

Nivea Q10 plus krema za ruke

Obogaćena koži svojstvenim koenzimom Q10 primetno smanjuje pojavu tankih linija i bora redovnim korišćenjem.

37 Nivea krema: Savršeno glatka i nežna koža ruku

100ml – 292 rsd

Comments