5 načina kako da boostuješ svoju BFF da ima više samopouzdanja

Mali saveti kako da tvoja koža duže ostane sjajna i mladolika

Converse u novoj kampanji poziva žene da redefinišu reč “žena”

Pitali smo nutricionistu: Sve što nisi znala o ishrani kada treniraš

#SheRuns21k: Iskreni osvrt na prvi trening devojke koja je do sada trčala samo za autobusom – ponekad!

Novi gradovi čekaju na tebe! Evo gde sve možeš jednostavno da otputuješ ovog proleća!

7 razloga zašto se Sejšeli nalaze na svačijoj “bucket” listi

Destinacija koju moraš da posetiš ukoliko tvoje srce čezne za avanturom života!

6 makeup proizvoda koji se moraju naći u tvom neseseru!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

NIVEA MEN brend danas, nakon više od 30 godina uspešnog rada i zadovoljnih korisnika, svojim novim dizajnom i podjednako delotvornim dejstvom gotovo da ulazi u legendu. Nova, ORIGINAL kolekcija, pruža svakom muškarcu najosnovnije za brijanje – proizvode kojima nema premca: Original losion i balsam posle brijanja, Original gel za glatko brijanje, Original penu za brijanje, i Original intenzivnu hidrantnu kremu za lice. U moru postojećih kozmetičkih preparata, NIVEA se izdvojila po svojoj pristupačnosti i nezamenjivom kvalitetu, gde svaki proizvod, počev od univerzalne NIVEA kreme, zapravo pruža zadovoljstvo o kojem se priča u reklamnim kampanjama.

Nova ORIGINAL plava linija, potvrđuje stari kvalitet, predstavlja novo, redizajnirano pakovanje i svedoči o neosporivoj jedinstvenosti NIVEA brenda koji prevazilazi pojam puke marke.

Nivea Men Original After Shave Nivea Men Original Party, po meri svakog muškarca

Novo, redizajnirano pakovanje!

Sećam se da mi je, još kao detetu, NIVEA bila ne samo omiljena kozmetička marka – zbog svog prepoznatljivog pakovanja i prijatnog osećaja koji stvara u dodiru sa kožom – već poput sinonima za kremu, kao kozmetički preparat. To mi je bila prva asocijacija kada sam u “Promenada Lounge”-u, gde se promocija nove linije odvijala, ugledao veliko ORIGINAL preko platna za projekcije, kao i na majicama koje su nosile hostese.

Program je bio raznovrstan, sveden, rasterećen dugih govora i dosadnih, gotovo nebitnih detalja: bavio se suštinom, pružao mogućnost testiranja najboljeg brijanja u gradu, i poput slatkog svršetka, bio je upotpunjen zabavno-takmičarskim delom.

Duhovite replike voditelja udružene sa popularnom muzikom u pozadini opustile su goste i zainteresovale nas za priču o ORIGINAL liniji koju je Zvonimir Stefanović, brend menadžer NIVEA MEN tima, otvorio prikazom razvoja ambalaže NIVEA losiona za brijanje. Tokom prezentacije novog dizajna NIVEA MEN Original preparata, svako ko je hteo mogao je da doživi čari brijanja NIVEA MEN Original penom za brijanja i iskusi čari brijačkog zanata koji, nažalost, polako izumire.

Zabavno-takmičarski deo u nastavku programa podigao je atmosferu, ljude na noge i nivo adrenalina. Uz sve to – svaki od pobednika dobio je vredne nagrade. Naravno da sam i ja bio izvučen da učestvujem! Moja trapavost ne može da ostane neprimećena! Kako su se zadaci sastojali iz spremanja kanabea, sastavljanja stola i peglanja majice – osim toga što sam se odlično proveo, shvatio sam da kao suprug (jednog dana, daleko u budućnosti) neću biti baš od velike koristi.

Djole Manic 1 Nivea Men Original Party, po meri svakog muškarca

Ja u pokušaju da sastavim sto!

Djole Manic 2 Nivea Men Original Party, po meri svakog muškarca

Ja u borbi sa peglom!

Šalu na stranu, NIVEA tim odradio je odličan posao, dokazavši svoju profesionalnost i zalaganje dostojno NIVEA ikone. Celokupno veče, kada bi se pretočilo u samo jednu rečenicu, glasilo bi: Po meri pravog muškarca. Jer pravi muškarci brinu o svom izgledu, možda ne previše, ali uz NIVEA MEN proizvode – sasvim dovoljno da budemo lepi. Nakon dobre hrane i pića, uz 100 najboljih fudbalskih golova na projekcionom platnu, sa NIVEA MEN Original poklonima koje je svaki gost dobio, napustili smo “Promenada Lounge” sa velikim osmehom na licima.


Đole Manić je čovek. A biti čovek nije mala stvar. Više o tome na blogu “DownTown“.

Editors choice