U proseku svaki drugi muškarac pati od peruti. Šezdeset posto muškaraca sa problemom peruti izjavilo je da se zbog toga osećaju nečisto i da im loše utiče na samopouzdanje.  Svako čiji je život pod uticajem ovih simptoma želi 100% pouzdan način da problem drži pod kontrolom. Osim što žele da imaju zdravu kožu glave, muškarci žele i jaku, zdravu kosu koja će učiniti da se osećaju muževnije i privlačnije.

Važno je napomenuti da suva koža glave ne uzrokuje perut. Perut uzrokuje gljivica Malassezia, a javlja se i kod suve i kod masne kože glave. Razvoj gljivice Malassezia na koži glave očigledno zavisi od sastava sebuma koji je genetski predodređen, tako da svako može imati perut tokom svog života, a umerena perut je veoma čest problem koji se javlja kod jedne od pet osoba. Muškarci su još podložniji nego žene zbog povećane proizvodnje sebuma koju uzrokuju muški hormoni. Takođe, netačno je da perut može biti posledica pogrešne nege kose ili hemijskih tretmana, ali je činjenica da proizvodi za kosu mogu dovesti do pogoršanja postojećeg problema, zato što agresivni šamponi i proizvodi za oblikovanje kose koji sadrže alkohol, slabe prirodnu barijeru kože glave – i tako mogu ubrzati stvaranje peruti. Zbog toga je neophoda adekvatna nega za kožu glave koju je zahvatila perut. Stoga su eksperti Beiersdorfa kreirali Nivea Liquid Clear sistem koji se efikasno bori protiv peruti.

Nivea Liquid Clear sistem sadrži formulaciju patentirane kombinacije aktivnih sastojaka koji uklanjaju i do 100% vidljive peruti, već od prvog korišćenja. Dodatnu prednost Nivea Men šampona predstavlja jedinstvena formulacija potpuno rastvorljiva u vodi koja ne ostavlja trag na kosi i koži glave. Vidljiva perut je smanjena, a kosa izgleda zdravije!

Nivea Men šamponi protiv peruti eliminišu perut, istovremeno pružajući kosi i koži glave zdrav prirodni balans i lep izgled

  • Delotvorno uklanjaju perut i sprečavaju pojavu nove peruti
  • Ublažavaju osećaj svraba kože glave i vraćaju prirodnu ravnotežu
  • Neguju kosu odabranim formulacijama i čine je glatkom i sjajnom
  • Ne ostavljaju vidljive ostatake koji bi mogli izazvati stres kose i kože glave
  • Efikasni su od prve primene

Nivea Cool šampon protiv peruti za normalnu kosu za teme koje svrbi, za muškarce

Shampoo Cool Nivea Men šamponi protiv peruti

Nivea Cool šampon protiv peruti za normalnu kosu koji deluje umirujuće na kožu glave sadrži osvežavajući mentol i Liquid Clear sistem za efikasnu borbu protiv peruti. Formulacija sa mentolom trenutno osvežava kožu, umiruje nadraženo teme i poboljšava stanje kože glave sprečavajući svrab, isušivanje i krutost. Moćni mentol trenutno rashlađuje nadraženo teme i pruža osećaj svežine u vašoj kosi, koji će trajati čitavog dana.

Za kosu bez peruti i negovanu kožu glave!

250 ml, okvirna cena: 324 din

Nivea Pure šampon protiv peruti za masnu kosu za muškarce

Shampoo Pure Nivea Men šamponi protiv peruti

Nivea Pure šampon protiv peruti za masnu kosu sa ekstraktom limete dubinski čisti kosu i efikasno se bori protiv peruti uz pomoć Liquid Clear sistema. Redovim korišćenjem reguliše brzo zamašćivanje kose i pruža dugotrajni osećaj čistoće i svežine, a koži glave vraća prirodni balans.

Za negovanu kosu bez peruti i osveženu kožu glave!

250 ml, okvirna cena: 324 din

Nivea Power šampon protiv peruti za snažnu kosu za muškarce

Shampoo Power Nivea Men šamponi protiv peruti

Nivea Power šampon protiv peruti uz pomoć naprednog Liquid Clear sistema efikasno se bori protiv peruti čak od prve upotrebe. Obogaćen ekstraktom bambusa jača kosu od korena do vrhova kako bi bila gušća i čvršća i pomaže u rešavanju problema proređene kose.

Za jaku, negovanu kosu bez peruti!

250 ml, okvirna cena: 324 din

Comments