Imamo sjajnu vest za sve one koji uživaju u pretprazničnoj atmosferi i radi su da od nje uzmu samo najbolje: sezona darivanja je već uveliko počela! Kompanija Beiersdorf je sa svojim brendom Nivea odlučila da nagradi verne potrošače. Nivea Plavo drvo nagradna platforma sastoji se iz dnevnih poklon paketa i traje tokom decembra meseca.

Ako posetite sajt, videćete da jednostavnim prelaskom kursora računara preko novogodišnje kugle sa određenim datumom na jelci možete saznati koji Nivea paket se poklanja kog dana, odnosno koja linija proizvoda. Iza svakog dana krije se nagradno pitanje vezano za proizvode koji se poklanjaju. Nagrađuje se po tri učesnika koji prvi u toku tog dana daju tačan odgovor na nagradno pitanje. Novi dan sa novim nagradama i pitanjem otvara se tačno u ponoć i traje narednih 24 sata. Imena dobitnika se objavljuju dnevno.

products cellular Nivea nagrađuje svakog dana: Plavo drvo čeka na vas

Osvoji fantastične nagrade!

Ako ste od onih koji tačno znaju šta žele i ne propuštaju mnogo toga slučaju, pa ni kada je reč o nagradnim konkursima, možete proveriti kada je vaš omiljeni Nivea proizvod u planu poklanjanja jednostavnim klikom na jedan od ukrasa na kojem su decembarski datumi. Dakle, ostaje samo da budete precizni i brzi u davanju tačnog odgovora i Nivea paket stiže tačno na vašu kućnu adresu.

Uz nadu da ćete uspeti da skinete svoj Nivea proizvod sa plavog drveta, želimo vam mnogo sreće i dobre zabave!

Comments