Svake godine mnogi od nas prave listu novogodišnjih odluka, ili obećanja koja sebi dajemo za narednu godinu. Bilo da se radi o meditaciji i svesnosti, ili isprobavanju određene nove veštine, cilj je da život učinimo boljim. Međutim, moramo postaviti jedno važno i dobro pitanje: kako poboljšati kožu? 

Znate i sami kako to ide – svakog januara se zaklinjete da više nećete zaspati sa šminkom na licu, da ćete piti više vode i da ćete se mnogo više brinuti o svojoj koži, i naravno, dobro jedete i vežbate. To su sve odlične rezolucije, ali takođe znamo da pridržavanje nije uvek lako. Danas smo za vas izdvojili odluke o nezi kože, o kojima bi trebalo da razmislite već sada, jer nam Nova godina kuca na vrata.

NIVEA #sharethecare   podelite nežnost sa najbližima ove praznične sezone, uz NIVEA poklon pakete

Veliki deo novogodišnjeg narativa uključuje šta sve ne treba da se pije. Umesto toga, razmislite o “dopuni”. Voda čini veliki procenat organizma, i ta ravnoteža je stalno podložna promeni usled svakodnevnih aktivnosti. Održavanje hidratacije je dobro za imuni sistem, a isto važi i za kožu. Pored toga što ćete povećati konzumiranje vode, vreme je da odaberete i prave kozmetičke proizvode koji će vam u tome pomoći. Zbog toga vam preporučujemo NIVEA poklon pakete – za nju i njega – koji će se veoma lako prilagoditi svačijoj dnevnoj rutini.

Tražite poklone za sebe ili blisku žensku osobu, mamu, drugaricu, sestru, kumu? Ne tražite dalje, već upravo ovde istražite deo NIVEA asortimana specijalnih poklon setova za nju, uključujući proizvode za negu kože kako bi se svaka dama osećala posebno. Ovo je savršeni poklon set i zadovoljiće sve različite vrste nege kože koje joj mogu biti potrebne.

Hidratacija kao imperativ nežne kože

Hidrirana koža je zdrava koža. Da bi vaša koža izgledala i osećala se najbolje, trebalo bi da je mažete kremom najmanje jednom dnevno. Održavanje kože dobro hidriranom je ključno za sprečavanje bora i isušivanja. Najbolje vreme za hidrataciju kože je odmah nakon tuširanja ili kupanja, jer vam topla voda i para otvaraju pore. Ovo omogućava da hidratantna krema brže uđe i deluje efikasnije. 

Zbog toga odaberite klasičnu, i sada već kultnu, NIVEA kremu, koja je pogodna za sve delove tela. NIVEA krema vam garantuje kvalitet i pouzdanu negu za celu porodicu, a dermatološki je potvrđeno da odgovara koži. Idealna je za svakodnevno korišćenje kad god je vašoj koži neophodna blaga nega!

Ne zaboravite na negu celog tela

Možda je zima, ali ne zaboravite na ostatak tela. Sprečite suvu kožu tela tako što ćete je s vremena na vreme tretirati losionom za telo. Upravo zato je NIVEA Rich Nourishing mleko za telo prava opcija za hladne dane, kako bi vam koža uvek bila meka u toku zimskog perioda. 

Ako želite da se pozabavite specifičnim problemima kože u toku nove godine, možda je vreme da u svoju rutinu uključite i visoko koncentrisane sastojke za rešavanje problema. Na primer, možete uvrstiti vitamine C i E, koji se nalaze i u NIVEA Creme Care kupki. Ali, ne zaboravite, sve je u tome da svoju negu kože prilagodite svojim potrebama.

Znate kako kažu, ne možete da se brinete o svojoj koži samo jednim proizvodom. Zbog toga je neophodno da pratite regularnu rutinu koja će uključiti hidrataciju, čišćenje i druge rituale. Nivein poklon paket nudi osnovnu rutinu, koja se može proširiti i drugim dodacima, u zavisnosti od potreba vaše kože. 

Iznenadite i muškarce u svom životu

Razumemo da pronalaženje savršenih poklona za muškarce može biti teško – sa toliko proizvoda na tržištu. Zato smo odabrali NIVEA proizvode, kako bismo vam olakšali kupovinu poklona za muškarce, tako da na jednom mestu možete pronaći proizvode koji odgovaraju njegovim individualnim potrebama.

Iznenadite svog tatu, brata, ujaka ili partnera prazničnim poklon paketom kako bi svoju rutinu podigli na viši nivo, tako što ćete im pokloniti pojedine od najboljih proizvoda za negu kože. Budite sigurni u ono što kupujete — i opredelite se za NIVEA Men poklon paket koje će svi sigurno voleti. Neka to budu upravo NIVEA Sensitive kupka, after shave balzam i sensitive protect dezodorans. Ovo je jednostavan način da poboljšate svačiju osnovnu rutinu. 

Trendovi lepote odlaze i dolaze, ali čista, zdrava, lepa koža je uvek prisutna. Nova godina nas podseća da je vreme da preispitamo našu rutinu nege kože i postavimo nove ciljeve. Vaša koža je najveći organ u telu, i sve što se dešava u organizmu pojaviće se na vašoj koži. U narednoj godini rezervišite više vremena za sebe, hranite se zdravo i brinite o svojoj koži.

Preporučujemo vam da što pre napravite listu wellness rezolucija za Novu godinu kako biste poboljšali sve oblasti svog života, uključujući i kožu. Učinite svojoj koži uslugu i započnite neke od ovih odluka o nezi kože već danas!

Za više informacija o navedenim proizvodima posetite nivea.rs i zapratite Instagram i Facebook stranice.

Comments