NIVEA Q10 plus Energy dnevna krema protiv bora

U tridesetim žene žele da žive punim plućima, ali su svesne da takav način života nosi rizik da se bore pojave ranije i intenzivnije. Dobra vest za njih je da naša koža prirodno sadrži dva moćna agensa, Q10 i keratin, koji u kombinaciji sa lekovitim Gođi bobicama punim energije, vidljivo smanjuje pojavu bora i efikasno budi kožu dajući joj svež i blistav izgled.

NVS Q10 Energizer Jar closed 01 NIVEA Q10 Anti Wrinkle: Nova krema

NIVEA Q10 Anti Wrinkle

NIVEA Q10 plus Anti Wrinkle Energy Day Care

Nova revitalizujuća formula sa ekstraktom prirodnih Gođi bobica obezbeđuje koži sve sastojke koji su joj potrebni da stimuliše vitalnost ćelija i smanji znake umora. Formulacija s Q10 i kreatinom efikasno se iznutra bori s borama, a SPF 15 i UVA zaštita čuva kožu od pojave bora izazvanih štetnim uticajem sunčevog zračenja. Idealan izbor za svežu i blistavu kožu kao posle dobro prospavane noći.

O Gođii bobicama:

Lepa koža rezultat je zdrave ishrane i nege zasnovane na upotrebi prirodnih proizvoda, a Gođi bobice ispunjavaju sve uslove da budu kvalifikovane kao najbolji, tačnije najkvalitetaniji, i nezaobilazni sastojak vaše svakodnevice.
Gođi bobice deluju kao prirodan antioksidans za zdravu kožu jer sadrže aktivne vitamine i minerale poput mangana, bakra, cinka, vitamina C i beta-karotena.

 

Comments