PROBALA SAM NOVI
NIVEA Q10 SERUM ZA
CILJANO POPUNJAVANJE
BORA O KOM SVI PRIČAJU
I OVO SU MOJI UTISCI

PROBALA SAM NOVI
NIVEA Q10 SERUM ZA
CILJANO POPUNJAVANJE
BORA O KOM SVI PRIČAJU
I OVO SU MOJI UTISCI

Mask Group 14 Probala sam novi Nivea Q10 serum za ciljano popunjavanje bora o kom svi pričaju i ovo su moji utisci

U modernom vremenu deluje da sat brže otkucava i kao da 24 sata nisu dovoljna da se završe sve stavke sa to-do liste. Kao žena u svojim kasnim tridesetim godinama, najviše balansiram između karijere i porodice, te sam stalno u potrazi za jednostavnim rešenjima u svakom životnom segmentu. 

Budući da volim da mi je koža lica negovana, bez flekica, akni, ali i bora i finih linija, rano sam krenula sa skincare rutinom koja je vremenom samo evoluirala. Prilagođavala sam je godišnjim dobima, ali i, prateći promene na koži, reagovala i menjala proizvode u skladu sa njima. Svesna sam toga da se struktura kože menja s godinama, kao i da se fine linije i bore javljaju zbog jedinstvenih ekspresija koje svi pravimo u toku života.

Naravno, kao i svaka žena, volela bih da te linije budu manje vidljive, te sam tražila odgovarajući anti-age proizvod koji je mogao da mi garantuje relativno brze rezultate. Slušala sam prijateljice i njihova iskustva sa novim Nivea Q10 serumom za ciljano popunjavanje bora i postala radoznala. Odlučila sam da ga isprobam i vidim da li može da reši nesavršenosti koje su se pojavile na mojoj koži. Još jedan razlog zbog kog sam odlučila da ga probam je što odgovara svim tipovima kože, a moja je svakako osetljiva, te moram da budem posebno oprezna pri odabiru preparata za negu kože.

Mask Group 14 Probala sam novi Nivea Q10 serum za ciljano popunjavanje bora o kom svi pričaju i ovo su moji utisci

PRVI UTISCI – ELEGANTNO PAKOVANJE

Kada mi je stigao Nivea Q10 serum, prvo što sam primetila je elegantno pakovanje. Zbog minimalističkog dizajna imala sam osećaj da me u kutiji čeka pravi luksuzni preparat. Jedva sam čekala da u svoju skincare rutinu uvrstim ovaj mali, ali moćan serum.

Osim jednostavnog nanošenja, serum krasi lagana tekstura koja ne ostavlja masne tragove, ali ga i koža veoma brzo upija. Kako sam osetila delikatan miris Nivea Q10 seruma, imala sam osećaj kao da sam u spa centru, a ne ispred ogledala u svom domu. Nakon samo 5 minuta od nanošenja, primetila sam da su se sitne bore smanjile, a ove izraženije blago popunile. Svakako sam shvatila da želim da nastavim da ga koristim jer su me zanimali dugoročni rezultati. Serum sam koristila na delovima lica gde su borice često “tvrdoglave” na čelu, oko očiju, kao i oko usana.

Group 8 1 Probala sam novi Nivea Q10 serum za ciljano popunjavanje bora o kom svi pričaju i ovo su moji utisci
Mask Group 16 Probala sam novi Nivea Q10 serum za ciljano popunjavanje bora o kom svi pričaju i ovo su moji utisci

NAKON 2 NEDELJE KORIŠĆENJA NIVEA Q10 SERUMA

Dve nedelje otkako sam krenula sa redovnom primenom Nivea Q10 seruma, bila sam prijatno iznenađena promenama na koži. Moja koža na licu je izgledala više hidrirano, bila je blistavija, takođe, zračila je sjajem i izgledala zdravo i negovano. Redovnim korišćenjem seruma, bore na čelu, u predelu oko očiju i bore smejalice vidljivo su bile manje i izgledale su popunjenije.

NAKON 4 NEDELJE KORIŠĆENJA NIVEA Q10 SERUMA

Mogu ponosno da kažem da nisam ni primetila kad su prošle četiri nedelje jer sam se zaista navikla na serum koji se savršeno uklopio u rutinu koju primenjujem. Na taj način serum stimuliše kožu da sama proizvodi kolagen i bori se protiv bora iznutra. Potpuno sam oduševljena njegovim delovanjem – ten mi je ujednačeniji, a koža je elastičnija i sa manje vidljivih bora, kao da je ponovo otkrila svoj prirodni sjaj

Da serum nudi dugotrajni tretman protiv dubokih bora vidi se nakon četiri nedelje – jer su za bar 50% manje vidljive, a linije, koje su me nekada mučile, postajale su jedva primetne. Divila sam se novopronađenom sjaju svoje kože i koliko joj je života udahnula nova rutina koja uključuje Nivea Q10 serum.

Mask Group 16 Probala sam novi Nivea Q10 serum za ciljano popunjavanje bora o kom svi pričaju i ovo su moji utisci

KOJA JE TAJNA NIVEA Q10 SERUMA I ZBOG ČEGA JE TAKO MAGIČAN?

Šta čini Nivea Q10 serum tako efikasnim i magičnim? Serum je prepun moćnih sastojaka koji zadovoljavaju specifične potrebe svih žena. Rezultati kakve sam imala ne bi bili mogući da serum ne krasi formulacija sa 5% aktivnim kompleksom sa čistim Q10 i Bioxifil® peptidima koji prodiru kroz 10 slojeva kože. Ti peptidi stimulišu proizvodnju kolagena i pomažu koži da izgleda čvršće i mlađe.

Koenzim Q10, koji se nalazi u serumu i kremama, u direktnom dodiru sa kožom može da smanji štetu unutrašnjih i spoljnih agenasa povećavajući proizvodnju energije u ćelijama kože, kojima pruža i antioksidativnu zaštitu. Koenzim Q10 primenjen direktno na kožu smanjuje oksidativno oštećenje izazvano UV zracima, ali i dubinu bora.

WNB BEAUTY TIPS & TRICKS:

OVAKO IZGLEDA MOJA RUTINA

DNEVNA RUTINA:

Nivea osvežavajući gel za čišćenje lica + Nivea Q10 serum + Nivea Q10 dnevna krema

Preporučujem da svoj jutarnji ritual započnete osvežavajućim gelom za čišćenje lica. Zatim nanesite Q10 serum ciljano na mesta gde imate bore, a nakon toga namažite dnevnu Nivea Q10 kremu. Serum u tankom sloju odličan je i kao podloga za make-up. Ovaj moćni duo hrani i štiti kožu tokom celog dana, obezbeđujući hidrataciju i boreći se protiv znakova starenja. Serum sam nanosila aplikatorom koji je jednostavan za upotrebu i ravnomerno sam ga rasporedila prstima. Bitno je samo izbegavati direktan kontakt sa očima.

NOĆNA RUTINA:

Nivea 5-u-1 micelarna voda za osetljivu kožu + Nivea Q10 serum + Nivea Q10 noćna krema

Pre nanošenja noćne kreme i seruma, obavezno čistim lice Niveinom 5-u-1 micelarnom vodom za osetljivu kožu, a zatim nanosim Q10 serum. Noću se menja samo krema, te umesto dnevne koristim Nivea Q10 noćnu kremu. Ova kombinacija će pomoći vašoj koži da se oporavi od svakodnevnih stresnih situacija, ali i da se osveži preko noći. Ovo nežno sredstvo za čišćenje efikasno uklanja šminku i nečistoće, ostavljajući kožu osveženom i spremnom za hranljive noćne tretmane.

Kombinacijom Nivea Q10 seruma, dnevne i noćne kreme, stvara se moćna formula koja se bori protiv najčešćih znakova starenja, ostavljajući kožu nahranjenom i osveženom.

ZAŠTO VREDI Q10 SERUM?

Kao neko ko je isprobao bezbroj proizvoda za negu kože, mogu iskreno da kažem da se Nivea Q10 serum ističe. Njegova brza apsorpcija, ugodan osećaj koji pruža i odlični rezultati učinili su ga obaveznim saveznikom u mom arsenalu proizvoda za negu kože. Serum cilja na uobičajene nesavršenosti kao što su fine linije, bore i gubitak čvrstoće. Zauzvrat nudi dubinsku redukciju bora i finih linija i vraća sjaj koži. 

Ako želite da podmladite svoju kožu, od srca preporučujem da isprobate Nivea Q10 serum. Nakon što sam na sopstvenoj koži osetila sve njegove prednosti, mogu da potvrdim da je ovaj serum vredan pažnje, ali i mesta na polici u vašem kupatilu. Svakako smatram da će rezultati biti još efikasniji ukoliko uključite i druge vitalne Q10 proizvode u svoju skincare rutinu.

nivea logo Probala sam novi Nivea Q10 serum za ciljano popunjavanje bora o kom svi pričaju i ovo su moji utisci

Za više informacija o Nivea Q10 serumu, ali i dnevnoj i noćnoj Q10 kremi, posetite obližnje drogerije i NIVEA veb-sajt.

SUBSCRIBE FOR WANNABE LATEST NEWS

X