Ako vam mazanje klasičnog mleka ili losiona za telo nije omiljeni ritual, jer upravo baš za njega nedostaje neki minut više, pre spremanja za posao ili izlazak, izvesno je da će vaša koža trpeti. Međutim, NIVEA ima rešenje kako da nakon samog tuširanja dok ste još u kadi negujete kožu, a da to ne zahteva dodatno vreme: novo NIVEA Smooth Sensation mleko za negu tela pod tušem. Negujuća formulacija sa ši buterom hrani čak i veoma suvu kožu i obezbeđuje joj blistav izgled. Da podsetimo: dragoceni sastojci mleka aktiviraju se vodom i koža ih automatski apsorbuje dok ste još pod tušem. Ostaje samo da kožu osušite peškirom i nasmejani krenete u susret planiranim aktivnostima.

Untitled 11 Nivea Smooth Sensation mleko za negu tela

Samo nekoliko jednostavnih koraka deli vas od neodoljivo nežne kože:

Nanesite svoj uobičajeni proizvod za tuširanje i isperite ga

Na kožu nanesite In-Shower Smooth Sensation mleko za telo dok ste još u kadi.

Isperite

Osušite kožu peškirom i spremni ste za oblačenje i pokret!

Hidrirajući zaštitni film ostaće na vašoj koži i nakon ispiranja vodom, a stabilizatori za zadržavanje vode obezbediće da koža bude hidrirana i glatka bez masnog osećaja na njoj.

NIVEA IN-SHOWER Smooth mleko za telo

Neodoljivo hidratantno mleko sa ši buterom za suvu kožu nanosi se još dok ste pod tušem. Rezultat je neodoljivi osećaj nežne kože odmah nakon izlaska iz kade. Pogodan za upotrebu nakon brijanja i depilacije, ovaj proizvod ostavlja svilenkasto nežan osećaj na koži i pruža hidrataciju koja traje do 24 sata. Vlažna koža odmah upija sastojke koji je neguju. Isperite mleko, obrišite se i vaša koža ima svu negu koja joj je potrebna!

 

Comments