Španski brend MANGO nastavlja sa svojom strategijom lansiranja redovnih mesečnih kampanja kojima otkriva poslednje trendove. Prva od planirane četiri snimnjena je na ulicama Njujorka, a glavne zvezde su Roos Abels i Lexi Boling.

MANGO ostaje posvećen inovacijama na svojim digitalnim platformama, a ovoga puta je otišao korak dalje ubacivši društvene mreže u srce kampanje. Teaser je krajem jula otkriven na Snapchat (Mango) i Instagram (@mango) profilima uz emitovanje snimaka koji su otkrivali delove ključnih komada iz predstojeće sezone. Kao dodatak kampanji, Mango je na zvaničnom Spotify kanalu pustio svoj izbor pesama koje prate septembarsku priču posvećenu vajbu Velike Jabuke.

MANGO SEPTEMBER2016  01 cmyk Njujork kao pozornica za MANGO septembarsku kampanju MANGO SEPTEMBER2016  02 cmyk 1 Njujork kao pozornica za MANGO septembarsku kampanju MANGO SEPTEMBER2016  06 cmyk Njujork kao pozornica za MANGO septembarsku kampanju

Mango trenutno broji 16,5 miliona pratilaca na svim social media platformama i taj broj je u stalnom porastu iz sezone u sezonu.

MANGO SEPTEMBER2016  10 cmyk Njujork kao pozornica za MANGO septembarsku kampanju MANGO SEPTEMBER2016  11 RGB Njujork kao pozornica za MANGO septembarsku kampanju

Mango prodavnice se nalaze u Beogradu – Delta city, UŠĆE Shopping center i Knez Mihailova 20, kao Novom Sadu – BIG Shopping center i Podgorici – Delta city.

 

Comments