Hot topics

Brze ideje kako da unaprediš svoj zimski stajling

#beautyresolutions: ClearLift & NIR savršena Derma Viva kombinacija za najbolju godinu za tebe i tvoju kožu!

#beautyresolutions: Top 3 beauty proizvoda za blistavu kožu u prazničnoj sezoni – ali i nakon nje!

Savršena vina za savršen ulazak u 2020!

#beautygoals za 2020: Hidrirana i negovana koža i kako je najzad učiniti takvom

Poklon ispod jelke kom će se obradovati svaki pravi #fashionista

8 znakova da te tvoja maca voli + kako da joj uzvratiš

Biljana Tipsarević otkriva koje su boje ove jeseni

#HairHacks: Glam frizura (savršena za sezonu žurki!) za koju su ti potrebne samo dve stvari

#StylishThrowback: Trendovi iz ’90. koje treba da uvrstiš u svoj garderober ove zime

1/3

Kraj najbitnijih i najvećih Nedelja mode znači i sumiranje utisaka nakon svih mogućih revija koje su nas totalno “zaludele”. Njujork, London, Milano, Pariz… Četiri grada koja su san svakog modnog stručnjaka i ljubitelja mode, ni ovog septembra nisu omanuli u predstavljanju svega onoga što su dizajneri i modne kuće pripremili za proleće 2018. Najbolje trenutke sa Nedelja mode u Njujorku i Londonu možete videti već OVDE, a danas nastavljamo sa svim onim šta se događalo u Milanu i Parizu.

Nedelja mode u Milanu

Već se može i pretpostaviti od kojeg trenutka se kreće kada je Nedelja mode u Milanu u pitanju, naravno, od revije Vercase. Čitav program, kolekcija, ono što se dešavalo u tim trenucima, učinilo je da ceo svet ustane na noge, pa čak i oni koji smatraju da im moda nije toliko bitna i da nije u fokusu. Kolekcija za proleće 2018. po rečima Donatele Versaće velika je oda za njenog brata, Đanija Versaćea, koji je preminuo pre tačno 20 godina. Cela kolekcija je posvećena njemu, budući da je Donatela, koja je pre 20 godina preuzela ovu marku, iskoristila u najvećoj meri njegov omiljeni print i svetle, metalik materijale. Međutim, ovo nije bio jedini način da se oda pošta čoveku koji je osmislio brend Versace, već su to uradili najbolji, svetski top modeli ikada koji su se pojavili zajedno i time stvorili epski momenat na jednoj reviji Nedelje mode – ikada!

versace fashion show in milan spring 2018 Njujork, London, Milano, Pariz: Najbolji momenti sa Nedelja mode (2. deo)

A tim se sada vratio – bar još jednom! Karla Bruni, Klaudija Šifer, Naomi Kembel, Sindi Kraford i Helena Kristensen, još jednom su zajedničkim snagama prošetale pistom kako bi odale poštu Đaniju. Pet vrhunskih, čini se najboljih top modela ikada, ikone svojim radom i imenom, zajedno su izašle na pistu, sa Donatelom Versaće i time definitivno napravile jedan od najbitnijih, istorijskih momenata u modnom svetu.

supermodels on versace fashion show mfw 1 Njujork, London, Milano, Pariz: Najbolji momenti sa Nedelja mode (2. deo) supermodels on versace fashion show mfw 2 Njujork, London, Milano, Pariz: Najbolji momenti sa Nedelja mode (2. deo)

Definitivno je sigurno to da je Versace revija sve ostavila bez daha i da ništa drugo više nije moglo da dođe do izražaja u tolikoj meri. Međutim, i pored svega toga, veliku pažnju je i ovog puta u mesecu mode izazvala Moschino revija. Kao i uvek, ova modna kuća ostvaruje ogromne rezultate neverovatnom kreativnošću, setimo se samo kako su se na prošloj Nedelji mode dosetili da od reciklaže i otpadaka stvore visoku modu, pa je tako bilo i sada, samo što su se iskoristili cvećem. Džeremi Skot veoma ozbiljno i bukvalno shvata svoju inspiraciju, pa su tako Džidži Hadid i Kaja Gerber bukvalno prošetale u buketu cveća. I cela kolekcija je inspirisana cvećem, dok je jedan njen deo više u rock princess “fazonu”. Međutim, izlazak Džidži i Kaje je jedna od stvari koje su obeležile ovu nedelju u Milanu.

gigi hadid moschino mfw Njujork, London, Milano, Pariz: Najbolji momenti sa Nedelja mode (2. deo) kaja gerber moschino mfw Njujork, London, Milano, Pariz: Najbolji momenti sa Nedelja mode (2. deo)

Editors choice