Članovi popularnog benda iz devedesetih “No Doubt” ponovo su se okupili, a trenutno i zvanično rade na svom novom albumu. Naime, spekulacije o njihovom novom muzičkom ostvarenju započete su još pre nekoliko godina. Čekanje se najzad isplatilo i bend se u potpunosti posvetio radu na novim pesmama. Na internet sajtu YouTube objavljen je snimak u kom se članovi obraćaju svojim fanovima, otkrivajući im najzanimljivije pojedinosti u vezi sa novim izdanjem.

Slika 1 No Doubt No Doubt: Stiže novi album

Bend se ponovo okupio nakon 11 godina

Izlazak novog albuma najavljen je za 25. septembar ove godine. U ulozi producenta našao se dvojac Major Lazer (Diplo & Switch). Na svom zvaničnom sajtu bend je obavestio sve posetioce da će od sada pa do septembra često objavljivati kratke snimke i fotografije putem kojih će fanovi moći da prate kako napreduje njihov rad. Gven Stefani (Gwen Stefani) rekla je da će najavni singl verovatno biti pesma “Dreaming the Same Dream”.


Kristina Bijelić studira Fakultet za kulturu i medije. Obožava Njujork, putovanja, smeh do suza. Veoma je pozitivna osoba, veliki sanjar i nostalgičar. Smatra da lude avanture i nezaboravni trenuci provedeni sa dragim osobama čine život. Moto: Believe in your dreams!

Comments