Beograd je u nedelju 28. juna bio domaćin takmičenja za izbor “No1.Model of the World 2015”. Laskavu titulu ponela je Ana Marija Jurišić (BiH), drugo mesto je zauzela Jovana Živković (SRB), a treća je bila Anastasia Lebediuk (RUS). Krunu novom No 1 modelu sveta predala je Irina Levadeva iz Ukrajine, prošlogodišnja dobitnica titule “New face”.

Nagradu publike dobila je Hilal Ajan, “Sponsor Award” osvojila je Kejsi Parsons, dok je titulu “New Face” ponela Sandra Lazeska. Šest prvoplasiranih modela potpisaće ugovore sa agencijom “No1 World Models” iz Nemačke a sve modele koji su učestvovali na ovom prestižnom takmičenju očekuju vredne nagrade.

PObednice No1 U Beogradu posle Berlina održan izbor za No1 Model of the World

Na izboru “No1 Model of the World” učešće su uzeli modeli iz čitavog sveta, a na finalnoj večeri dvedeset dva svetska modela prošetali su pistom kreacije turske dizajnerke Ceren Yilmaz koja uživa veliki publicitet u Turskoj, kupaće kostime brenda Sugar Free i haljine kreatorke Maje Marukić Kovač. Akademija Šobota šminkom i frizurama samo je naglasila lepotu ovih svetskih modela.

Članovi žirija su bili direktor Fashion TV Enis Onat, turska dizajnerka Ceren Yilmaz, vlasnik Lifestyle Concierge-Dubai Luti Samvel, modna kreatorka Maja Marukić Kovač i Nenad Jakšić predsednik žirija i vlasnik svetskog izbora “No 1 Model of the World”.

Takmičenje je održano u hotelu Zira koji se nalazi u srcu starog Beograda a ove godine hotel je nominovan za nagradu World Luxury Hotel Awards 2015.

 

Comments