5 korisnih saveta kako da ti menstruacija ne upropasti letovanje

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

*GIVEAWAY* Proizvodi za negu kože koji su ti neophodni ovog leta

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Noć muzeja u Univerzitetu Metropolitan

Noć muzeja u Univerzitetu Metropolitan

Univerzitet Metropolitan (Beograd i Niš) će biti jedan od učesnika na Noći muzeja za 2017. godinu i to je prvi put da se privatna obrazovna institucija nađe na spisku učesnika za jedan kulturni događaj kao što je Noć muzeja.

Izložba koja će se održati na Univerzitetu Metropolitan u Beogradu 20. maja sa početkom od 17h do posle ponoći 01h, koncipirana je na sinhronizaciji teme godišnjice – Steve Todorovića i njegovim angažmanom u umetnosti i sportu, istorije Sokolskog društva, arhitektonske evolucije 25. Maja i revolucionarnim temama koje su obeležile 1857. godinu. Tema nosi naziv „Preplitanja“ Umetnost i gimnastika u Beogradu (kraj XIX – početak XX veka). Studenti i profesori sa Fakulteta digitalnih umetnosti Univerziteta Metropolitan su pripremili nezaboravan doživljaj za sve posetioce.

UniverzitetMetropolitan Nocmuzeja1 Noć muzeja u Univerzitetu Metropolitan

Veoma su retki čak i današnji umetnici koji jednaku pažnju poklanjaju kako duhovnim tako i telesnim vrednostima. Vraćamo se tačno 160 godina unazad, kad je čuveni slikar Steva Todorović osnovao „Prvo srpsko društvo za gimnastiku i borenje“. Ova sveobuhvatna postavka povući će vas da zajedno sa nama učestvujete u čulnim doživljajima različitih medija. Saznaćemo kako se nekada vežbalo, kako se kasnije vozio velosiped i kakvo je bilo Đačko kupatilo između dva rata na prostoru današnjeg Sportskog centra Milan Gale Muškatirović. Razapet između ovih izuzetnih talenata, Steva Todorović je za sobom ostavio trag učeći nas da jednako negujemo obe strane sebe – duh i telo.

Pozivamo vas na intelektualno razgibavanje i druženje na samoj obali Dunava (Dorćol), da zajedno doživimo nezaboravno iskustvo u polju edukacije, umetnosti, sporta i zabave!

Editors choice