Po ugledu na holivudske zvezde kreiramo naše kombinacije, frizure, pa i manikire. S obzirom na to da one posećuju najekskluzivnije salone lepote, takve i jesu – ekskluzivne, što se svega tiče. Svakog dana se pojavi neka nova stvar ili zamisao, pa red je da vidite šta je to novo na noktima poznatih ličnosti i trendseterki. Ovog puta smo odlučili da vam prenesemo njihovu maštovitost u vezi sa noktima. Pravo sa crvenog tepiha stižu nam manikiri zvezda. A ovi su se izdvojili kao najbolji i najinovativniji.

Keli Ozborn

Nema niko nokte kao što ih ima Keli (Kelly Osbourne). Ona vrlo dobro zna kakve nokte da prošeta crvenim tepihom. Veoma ekstravagantne i šik, u obliku srca. Običan manikir, samo za nijansu drugačiji. Jedno srce se nalazi na njenim noktima i to u crnoj boji sa posebnim sjajem. Što da ne izađete iz rutine i ponesete nokte kao Keli Ozborn? Ona je ovaj specifičan manikir uklopila sa elegantnom crnom haljinom, a vi možete i uz svakodnevne kombinacije.

Slika 177 Nokti (kao) za crveni tepih

Manikir trend iz 2013. godine

Džulijana Haf

Manikir u crvenoj boji znači žar, strast i ljubav. Ali, Džulijana Haf (Julianne Hough) je ubila monotonost zahvaljujući zlatnoj boji, kojom je obojila krajeve noktiju.

Slika 257 Nokti (kao) za crveni tepih

Neka vam Džulijana bude uzor kada je manikir u pitanju

Sara Hajland

Crni nokti na crvenom tepihu sigurno će biti zapaženi. Što da ih ne obogatite zlatnom ili srebrnom linijom na sredini nokta, kao što je to učinila Sara Hajland (Sarah Hyland)!

Slika 344 Nokti (kao) za crveni tepih

Uklopila je manikir sa celokupnim autfitom

En Hatavej

Bisere na noktima ponela je En Hatavej (Anne Hathaway) i to na dodeli nagrada Zlatni globus. Ovako ukrašeni nokti savršeno su legli uz njenu belu haljinu i doprineli da ona zasija u potpuno romantičnom i elegantnom izdanju.

Slika 439 Nokti (kao) za crveni tepih

Ako se odlučite za beli manikir, ovo je odlična ideja

Izvori fotografija: ivillage.com


Violeta Stojanović, student novinarstva, ide kroz život sa velikom željom da napreduje i voljom da svoj optimizam širi na druge. Najveće bogatstvo su joj dve rođene sestre. Uvek spremna da podari osmeh i toplu reč, a sa vama bi da deli i najdublje misli i osećanja. Uživa u dobroj muzici, filmovima, divi se umetnosti.

Comments