Hot topics

#pričeiznutra: Teme kojih se i žene stide, a ne bi trebalo!

Kako da se našminkaš kada nosiš masku?

7 najpopularnijih modela vereničkog prstenja i burmi u 2020.

#MySkinMyWay: Slavimo lepotu i jedinstvenost tvoje kože! Prijavi se i budi deo našeg beauty advertorijala!

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

1/2

Svima nam je već jasno da će 2020. ostati zapamćena kao godina u kojoj je sve otkazano. Ipak, televizijska i serijska industrija dobro izdržavaju ovaj period, sa projektima koji su već prošli kroz post-produkciju i uz podršku publike koja je u izolaciji verovatno gledala Netflix i HBO više nego išta drugo. Što potpuno razumem, jer hej, bila sam jedna od tih ljudi.

Po trenutnim vestima ceremonija dodele Emmy nagrada održaće se dvadesetog septembra, host će biti svima poznati Jimmy Kimmela nominacije su upravo objavljene. 

Ova Emmy godina donela je sa sobom neke očekivane novine, i najviše prošla u znaku borbe među platformama za najveći broj nominacija. Netflix je u ovoj sezoni uspešno skinuo sa trona HBO po najvećem broju sveukupnih nominacija – imaju ih 160 dok je HBO do sada držao rekord sa 107. Kako bi vam bilo jasnije kolike su to brojke, znajte da je sledeća najnominovanija platforma NBC sa skromnim borjem od 47 nominacija.

Ipak, HBO i dalje promoviše princip kvalitet iznad kvantiteta, što dokazuje upravo činjenica da je njihova serija “Watchmen” dobila 26 nominacija, više nego ijedna druga. Uz to, njihova serija “Game of Thrones” je za vreme svog trajanja čak 5 godina zaredom dobila Emmy nagradu za najbolju dramu, uz samo jednu godinu prekida kada je nagradu preuzela serija “The Handmaid’s Tale“, a ove godine u trci za najbolju dramu je takođe ostvarenje sa HBO-a – serija “Succession“.

View this post on Instagram

Wear your mask.

A post shared by HBO (@hbo) on

Editors choice