Nepravilnosti na koži su sve češći problem kod odraslih žena, a uzroci tih nepravilnosti mogu biti različiti, od hormonalnih ciklusa, spoljašnjih faktora poput zagađenja, do velikih životnih promena poput trudnoće. Sve je veći broj žena koje pate od pojave nepravilnosti na koži i to sve više utiče na njihovo samopouzdanje. Razumevanje kože odraslih i potrebe žena su uvek bile fokus svih napora Vichyja i zato ove godine Vichy predstavlja renovaciju linije Normaderm sa dva nova proizvoda: Normaderm dnevna krema i Normaderm BB Clear, inovaciju na području BB krema koje savršeno zadovoljavaju potrebe odrasle masne kože sklone nepravilnostima.

8/10 odraslih žena primećuje nepravilnosti na koži

Kod nekih žena se problemi sa kojima se suočavaju u adolescentskom dobu nastavljaju i u odraslom dobu, dok se kod nekih tek počinju javljati posle 25. godine što može uticati na smanjenje samopouzdanja i kvalitet života. Da bi omogućili svim ženama uspešno savladavanje nepravilnosti i nakon adolescentskog doba, bilo je potrebno u potpunosti shvatiti mehanizam stvaranja nepravilnosti u odraslom dobu i identifikovati simptome koji ih uzrokuju.

Na stvaranje nepravilnosti na koži utiču razni faktori sa kojima se adolescenti ne susreću ili je njihova koža razvila otpornost prema njima poput: zagađenja koja imaju jači uticaj na odraslu kožu, hormonalnih ciklusa koji kod odraslih žena traju duže, kao i nepravilnosti koje se javljaju pod uticajem tih ciklusa, velikih životnih promena poput trudnoće, preseljenja, nedostatka sna, stresnog načina života i pod uticajem štetnih UV zraka. U 2015. godini Vichy je razvio ekspertizu u području kože odraslih sklone nepravilnostima sa jednim ciljem: da omogući svim ženama da se osećaju dobro u svojoj koži.

HD TIF NORMADERM Anti Age Pack Stručnjak za nepravilnosti i odrasle kože

*Izvor: Ipsos Health & Beauty, 2012.

Normaderm dnevna nega

Normaderm dnevna krema, hidratantna nega protiv nepravilnosti, aktivno tretira nedostatke na odrasloj koži. Kompleks aktivnih sastojaka: AIRLICIUMTM i Phe-Resocinol posebno je prilagođen odrasloj masnoj koži sklonoj nepravilnostima. Uz aktivne sastojke, dnevna krema je obogaćena glicerinom i hidratantnim glikolima pa njena lagana tekstura omogućava osećaj čiste, sveže i prijatne kože bez stvaranja osećaja težine. Klinički je dokazana efikasnost na postojeće nepravilnosti na odrasloj koži, čak i tokom mesečnog ciklusa.

Normaderm BB Clear

Prva Vichy BB krema za kožu sklonu nepravilnostima savršeno matira kožu, ujednačava ten, smanjuje nepravilnosti i hidrira kožu. Normaderm BB Clear ima laganu teksturu obogaćenu mineralnim pigmentima koja koriguje nedostatke na odrasloj koži i dopušta koži da diše. Sadrži Vichy termalnu vodu koja umiruje, jača i obnavlja kožu. Pogodna je za osetljivu kožu (hipoalergena i nekomedogena).

HD TIF NORMADERM BB Clear Pack Teinte Medium Stručnjak za nepravilnosti i odrasle kože

Formula je jedinstvena na tržištu BB krema po tome što:

Trenutno (1H) ujednačava ten zahvaljujući mineralnim pigmentima koji obogaćuju teksturu. Popravlja strukturu površine kože i ističe njen zdrav sjaj.

Tokom dana (24H) smanjuje masni sjaj zahvaljujući novom matirajućem agensu, AIRLICIUMTM, koji u kombinaciji sa visokoefikasnim upijajućim puderima (kaolin, silika) apsorbuje višak sebuma (masnoće) i drži masni sjaj pod kontrolom.

Tokom 30 dana smanjen je broj nepravilnosti. Visoko koncentrovana salicilna kiselina i cink, kao antibakterijski sastojak, ubrzavaju ćelijsku obnovu, uklanjaju odumrle ćelije i pročišćavaju kožu. Iz nedelje u nedelju koža je sve mekša, glatkija i besprekorno lepa.

Normaderm rutinom čišćenja i nege do uspešnog uklanjanja nepravilnosti

Koža sklona nepravilnostima treba pravilno da se tretira što započinje odabirom odgovarajuće rutine čišćenja. Za masnu i problematičnu kožu karakteristična je prekomerna aktivnost lojnih žlezda i zato pravilno čišćenje i nega lica predstavljaju prvi važan korak na putu do zdravog i lepog izgleda kože. Vichy linija Normaderm je kompletna linija za borbu protiv nepravilnosti kože odraslih.

HD TIF NORMADERM Lotion Assainissante Astringente Pack Stručnjak za nepravilnosti i odrasle kože
Comments